Junior Redovisningsekonom

gazella

Gazella söker nu en Junior Redovisningsekonom med minst två års erfarenhet till ett attraktivt och växande företag inom livsmedelssektorn, med kontor i centrala Stockholm. Vi söker en driven och ansvarsfull person som kommer att kombinera löpande redovisningsarbete med att ansvara och stötta mer seniora medarbetare i deras uppgifter och därmed få delta i ett bredare ekonomiarbete. Tjänsten börjar som ett konsultuppdrag i sex månader, med goda möjligheter till överrekrytering.

Då vi intervjuar kandidater löpande och uppdraget startar omgående, ber vi dig skicka in ditt CV redan idag!

Din utmaning

  • Utföra löpande arbete med leverantörsreskontra med kontroll och avstämning av leverantörsfakturor.
  • Bokföra betalningar och hantera löpande bankavstämningar för att säkerställa genomförda transaktioner.
  • Utföra löpande redovisning och vara delaktig i bokslutsarbete.
  • Hantera moms- och skattedeklarationer.
  • Föreslå och delta i interna projekt och förbättringar av processer.

Erfarenhet

Vi söker dig med minst två års arbetslivserfarenhet från arbete på ekonomiavdelning som ekonomiassistent, junior redovisningsekonom, eller redovisningsassistent. Du har grundläggande kunskaper och förståelse för processerna på en redovisnings- och ekonomiavdelning. Du har en universitetsexamen i ekonomi eller motsvarande samt uttrycker dig väl på svenska och engelska, i både tal och skrift.

Vad Gazella erbjuder dig

Bli en del av Gazellas konsultnätverk! Vi är övertygade om att konsultuppdrag skapar möjlighet att snabbt samla på sig mycket erfarenhet från olika branscher, testa olika företagsformat och möta olika organisationsstrukturer och kulturer. Vi arbetar ständigt med en rad spännande bolag i flera olika branscher och erbjuder dig konsultuppdrag som passar dina behov. Som anställd konsult hos Gazella får du ta del av våra nätverkande och roliga event och du erbjuds friskvårdbidrag och pension. Gazella vill vara din långsiktiga partner genom karriären. Hos oss kan du lita på omtanke för din trivsel, uppföljning och utveckling.

Ansökan

Har vi fångat ditt intresse? Ansök genom att registrera ditt CV. Har du frågor är du välkommen att kontakta Andreas Lennartsson som är ansvarig rekryterare för denna tjänst på: andreas.lennartsson@gazella.se.

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Ladda upp CV och sök tjänsten” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta mig:

Andreas-Lennartsson-Gazella-interim-accounting