Interim Accounting Manager

gazella

Gazella söker nu en Interim Accounting Manager till ett snabbväxande bolag med kontor i centrala Stockholm. Till denna roll söker vi en person med goda redovisningskunskaper och viss erfarenhet av koncernredovisning, som är trygg med att leda och ansvara för ett bolags redovisningsfunktion. Vi söker dig som gärna haft en roll som Accounting Manager eller Finance Manager sedan tidigare och har kvalificerad erfarenhet av och trivs med att leda personal, i en händelserik och fartfylld miljö.

Tjänsten gäller ett konsultuppdrag som förväntas pågå 6 månader, med start omgående. Intervjuer kommer att hållas löpande och vi ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag.

Din utmaning

  • Ansvara för legala bokslut med analys och kontroll av redovisningsdata.
  • Ta övergripande ansvar för att sammanställa ekonomiska resultat och rapporter.
  • Ansvara för samt leda processerna inom redovisning och rapportering på bolaget.
  • Proaktivt och löpande utveckla interna projekt som syftar till att effektivisera avdelningens processer och rutiner.
  • Ha ett övergripande personalansvar samt planera, leda och strukturera redovisningsarbetet inom gruppen.
  • Stötta redovisningsekonomerna i det operativa redovisningsarbetet.
  • Göra enklare koncernredovisning.
  • Inslag av Financial Control, bl.a. intäktsanalys och kassaflödesanalys.

Erfarenhet

Till denna roll ser vi gärna att du har en akademisk examen inom företagsekonomi eller revision och har innehaft liknande uppdrag på ett tillväxtbolag sedan tidigare, med ansvar för såväl personal som kvalificerad redovisning.  Vi ser gärna att du är systemintresserad och trivs med att leda en grupp och är en god ledare. Utöver nämnda egenskaper har du erfarenhet av arbete i stora ekonomisystem, har goda kunskaper i såväl svenska som engelska samt Excel. Erfarenhet av koncernredovisning är meriterande.

Personliga egenskaper

För att trivas i rollen tror vi att du är en positiv och energirik person, samt en engagerad ledare med förmåga att hjälpa dina medarbetare att utvecklas. Du är prestigelös, ansvarstagande och strukturerad, även när arbetsbelastningen är hög. Du har skinn på näsan och är tydlig när du förmedlar mål och förväntningar. Vi tror även att du är resultatorienterad och kommunikativ vilket gör ditt ledarskap framgångsrikt. Framför allt tror vi att du brinner för redovisning och har ett stort intresse för affären och verksamheten.

Gazella som arbetsgivare

Bli en del av Gazellas konsultnätverk! Vi är övertygade om att konsultuppdrag skapar möjlighet att snabbt samla på sig mycket erfarenhet från olika branscher, testa olika företagsformat och möta olika organisationsstrukturer och kulturer. Vi arbetar ständigt med en rad spännande bolag i flera olika branscher och erbjuder dig konsultuppdrag som passar dina behov. Som anställd konsult hos Gazella får du ta del av våra nätverkande och roliga event och du erbjuds friskvårdbidrag och pension. Gazella vill vara din långsiktiga partner genom karriären. Hos oss kan du lita på omtanke för din trivsel, uppföljning och utveckling.

Ansökan

Har vi fångat ditt intresse? Ansök genom att registrera ditt CV för denna tjänst! Har du frågor är du välkommen att kontakta Jacob Wahlberg (jacob.wahlberg@gazella.se) som är ansvarig rekryterare för denna tjänst.

Gazella arbetar ständigt med en rad spännande bolag, i flera olika branscher. Är du ekonom eller ledare? Skicka in ditt CV för att öka dina chanser till nya jobbmöjligheter!

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Ladda upp CV och sök tjänsten” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta mig: