Group Financial Controller till Aonic

aonic

Gazella rekryterar nu en Group Financial Controller till innovativa Aonic, ett spännande tillväxtbolag med kontor i centrala Stockholm. Denna roll är en ny tjänst på bolaget och kommer därmed erbjuda stor möjlighet till utveckling och eget initiativtagande, i en modern och innovativ miljö. Rollen som Group Financial Controller innebär ett stort ansvar för koncernens rapportering, utveckling av processer samt analysarbete.

Vad Aonic erbjuder dig

Aonic är ett private-equity ägt bolag som har tagit en ny approach inom spelutveckling och du erbjuds att vara med under en tillväxtresa i ett lönsamt bolag med global verksamhet. Aonic uppskattar medarbetare med egna ideér och driv, så för rätt person kommer gott om utrymme till påverkan på både roll och bolag att ges. Aonic har sitt huvudkontor i Tändstickspalatset i centrala Stockholm, som du kommer tillhöra, men Aonic erbjuder och uppmuntrar även arbete på distans.

Din utmaning

I rollen som Group Financial Controller på Aonic kommer dina arbetsuppgifter vara:

  • Driva arbete med bokslut och koncernens samlade finansiella rapportering.
  • Ansvar för konsolidering och koncernredovisning enligt IFRS.
  • Stötta dotterbolag och andra interna stakeholders i frågor relaterat till redovisning och rapportering.
  • Delta i arbetet med att integrera nya bolag i koncernen.
  • Driva arbetet med att förbättra processer relaterat till redovisning och rapportering, samt ett systemansvar för Aaro.
  • Driva arbetet med att producera kvartalsrapporter och årsredovisning.
  • Kontaktperson i samband med revision.
  • Delaktighet i redovisning och administration rörande moderbolaget.
  • Analysarbete och kontroll av siffror.

Erfarenhet

Vi söker dig som har en universitetsutbildning inom ekonomi och därefter har jobbat i minst fem år inom revision eller financial control. Du har sannolikt suttit i roller som innebär att du jobbat med koncerner, helst internationella. Då du även kommer att ha ett ansvar i systemfrågor krävs att du har god vana av avancerat arbete i Excel. Om du även suttit i konsolideringssystem likt Aaro, är det meriterande. Vidare är det positivt om du är van vid börsnoterad verksamhet och seniora kontaktytor. För rätt kandidat med ett bra driv och motivation kan rollen i viss mån anpassas efter önskemål och relevant input.

Personliga egenskaper

För att lyckas i denna tjänst och bolag, är det centralt att du trivs i en roll med stort eget ansvar och att du har en förmåga att lösa problem självständigt. Då bolaget är inne i en kontinuerlig tillväxtresa kommer du löpande ställas inför nya utmaningar, och vi tror därför att du är en person som gillar att växa med uppgiften. Sannolikt är du en person som har förmåga att skapa struktur både i ditt eget arbete och för större arbetsprocesser. Då bolaget är internationellt behöver du kunna kommunicera flytande på engelska och ha en förmåga att samarbeta med personer på distans.

Om Aonic

Aonic is a new video gaming collective aimed to be the best home for small-to-midsized studios. Aonic’s goal is to create a family of like-minded studios which want to be part of a strong group enabling each team to unfold its full potential while maintaining independent spirit, identity and creative freedom. Making the small mighty. Aonic’s core belief is that the creativity of small & midsized studios has and will be the driving force in creating game innovation in the industry, but that we are in the middle of a seismic shift where scale matters more and more. Therefore, Aonic has set out to create a dedicated gaming powerhouse across devices of mobile, console/PC and VR offering an environment for creative teams to fully unfold and studios to accelerate growth. Read more about Aonic on their webpage: aonic.co

Ansökan

Ansökningar hanteras löpande, passar du in på ovanstående profil? Ansök redan idag via ansök-knappen! Har du frågor är du välkommen att kontakta Lovisa Fast ( lovisa.fast@gazella.se ) som är ansvarig rekryterare för denna tjänst.

Gazella arbetar ständigt med en rad spännande bolag, i flera olika branscher. Är du intresserad av jobb inom ekonomi, men inte av just denna tjänst? Registrera in ditt CV här för att öka dina chanser till nya jobbmöjligheter!

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Skicka in ansökan” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta mig:

Lovisa Fast Gazella