Inköpare till Fontana

Fontana Gazella

Gazella Business Support rekryterar nu en driven och energifylld Inköpare till Fontana Food. Här blir du en del av ett engagerat gäng med stor arbetsglädje i ett expansivt bolag, vars företagskultur kännetecknas av: Kunskap, Kvalitet, Passion och Ärlighet. Hos Fontana läggs stor vikt vid kollegialt samarbete, vilket innebär att arbetet utgår från kontoret beläget i Tyresö. Vill du vara med på en spännande tillväxtresa i ett familjärt bolag och jobba i en roll med stort inflytande? Då är du personen vi söker!

Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom ekonomi eller inköp, alternativt har arbetat några år i en liknande roll och känner att det är dags att ta ett steg vidare i karriären.

För denna tjänst kommer vi att intervjua kandidater löpande och ber dig därför skicka in ditt CV redan idag!

Din utmaning

En stor del av rollen som Inköpare på Fontana är av administrativ karaktär, där dina arbetsuppgifter kommer innefatta:

  • Bistå Fontanas Inköps- och Kvalitetschef i arbetet med att utveckla befintligt sortiment, val och inköp av nya produkter samt säkerställa en god kvalitet på Fontanas produkter.
  • Driva egna inköpsprojekt och förhandlingar samt vara initiativtagande med egna idéer.
  • Jämföra och utvärdera erbjudanden från leverantör.
  • Räkna på offerter från leverantörer, prisjusteringar samt ta fram och se över statistik i syfte att stötta Inköps- och Kvalitetschef i förhandlingar och större beslut.
  • Vara delaktig i arbetet gällande optimering av pallar, kartonger och förpackningar tillsammans med Logistik och Lager.
  • Ansvara för produktprover på lager samt för att produkt och kartongprover kommer till Fontana i tid till provsmakningar samt till lanseringar och kvalitetssäkringar.
  • Ansvara för provsmakningar när det gäller nya projekt.
  • Assistera övriga teamet med diverse administrativa arbetsuppgifter samt produktfrågor.

 

Erfarenhet

Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom ekonomi eller inköp. Du har arbetat några år i liknande roll och känner nu att det är dags att ta karriären ett steg vidare. Om du har tidigare erfarenhet från FMCG, är det meriterande. Du är en självgående och välorganiserad person som har god ekonomisk förståelse för de arbetsuppgifter som tjänsten innebär och trivs på en arbetsplats med högt tempo och korta beslutsvägar. Du bör vara en rutinerad datoranvändare, duktig på siffror och ha goda kunskaper i Excel. Utmärkta kunskaper i engelska och svenska är ett krav.

Personlighet

På Fontana Food blir du medlem i ett hårt arbetande och engagerat gäng med stor arbetsglädje i ett expansivt bolag vars företagskultur kännetecknas av: Kunskap, Kvalitet, Passion och Ärlighet. För att du ska trivas i gänget bör du därför vara en person som känner stort engagemang för ditt arbete och har ett genuint intresse för att bygga relationer och skapa samarbeten. God samarbetsförmåga och ett strukturerat arbetssätt är också förutsättningar för rollen. Klappar ditt hjärta dessutom lite extra för mat och högkvalitativa produkter kan du vara just den person vi söker!

Om Fontana Food

Fontana Food är ett svenskt familjeföretag grundat 1978 som idag drivs av andra generationen. I dagsläget är det cirka 60 medarbetare som jobbar i företaget som har sitt säte i Tyresö. Fontana Food och familjen Papadopoulos är stolta ambassadörer för mat från Grekland och andra medelhavsländer. Den klassiska halloumi-osten har funnits sedan 1980-talet, då Fontanas grundare Frixos introducerade den och feta-osten på den svenska marknaden. Fontana Food har därefter fortsatt att expandera och söker därför dig som vill utvecklas tillsammans med bolaget. År 2023 fick Fontana Food för sjätte året i rad utmärkelse som en av Sveriges Bästa Arbetsplatser™ via Great Place To Work. Läs gärna mer om Fontana på deras hemsida: fontana.se

Ansökan

Har vi fångat ditt intresse? Ansök via knappen nedan! Har du frågor är du välkommen att höra av dig till Klara Stenqvist som är ansvarig rekryterare för denna tjänst, på: klara.stenqvist@gazella.se.

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Skicka in ansökan” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta mig:

Klara Stenqvist Gazella