Gazella söker Rekryteringsassistent

gazella

Gazella fortsätter växa och söker en ny Gazell som vill vara med på vår tillväxtresa! Gillar du att omge dig med nyfikna, roliga och professionella personer som gillar utveckling och förändring och trivs på en arbetsplats med familjär kultur där man har roligt på jobbet? Då får du gärna fortsätta läsa!

Gazeller är flockdjur och för att passa in i vår flock bör du vara en teamplayer som arbetar proaktivt och som alltid strävar efter att sprida energi runt dig och konstant vilja utvecklas. Dagligdags lever vi i en entreprenöriell miljö där våra ovan beskrivna värderingar ligger oss varmt om hjärtat. Addera ett stort intresse av människor, relationer och affärer – kort och gott: vi är ett gäng affärsorienterade personer med stora hjärtan. Gazella gillar olikheter, så i vår gazellflock lever personalvetare, ekonomer, jurister och entreprenörer med bakgrund från olika branscher.

Din utmaning

I rollen som Rekryteringsassistent hos Gazella kommer du att:

 • Genomgå en gedigen on-boarding och introduktion till yrket som rekryteringskonsult.
 • Initialt stötta rekryteringskonsulter i rekryteringsprocesser.
 • Delta i att söka fram rätt kandidater för uppdragen och bedöma kandidater tillsammans med ansvarig rekryterare.
 • På ett professionellt sätt utveckla och upprätthålla långsiktiga relationer med Gazellas
 • Jobba med att kontinuerligt bygga Gazellas interna kandidatnätverk genom att söka efter och kontakta intressanta kandidater, samt boka in intervjuer.
 • Representera Gazella vid olika externa event.

Erfarenhet

Till denna roll söker vi dig som har en akademisk examen inom personalvetenskap, ekonomi eller motsvarande, även om vi för denna roll värdesätter de personliga egenskaperna före utbildning och arbetslivserfarenhet. Tidigare erfarenhet från en säljposition, serviceyrke, kundtjänst eller liknande tjänst är meriterande, men inget krav. Har du arbetat med eget ansvar mot deadlines och högt tempo sedan tidigare ser vi det som en fördel. Vi söker dig som i arbetet är lösningsorienterad, tar egna initiativ och trivs i en stödjande roll. Du behärskar svenska och engelska flytande, i såväl tal som skrift.

Som person då?

Vi söker en social person med högt engagemang som kan bidra med härlig energi till vårt team. En person som älskar att bygga relationer, är orädd och har en positiv inställning till att prata med nya människor. För att passa i rollen ser vi också att du är en ansvarstagande och prestigelös person som gärna ställer upp när kollegor behöver hjälp. Du har en förmåga att kunna växla mellan olika arbetsuppgifter, är strukturerad och planerar din arbetstid. Du kan arbeta självständigt och gillar ordning och reda omkring dig, där du slutför projekt med hög kvalitet inom utsatt tidsram. Du drivs av att sträva efter uppsatta mål, är nyfiken och gillar att bidra med nya idéer.

What´s in it for me?

I utbyte mot ditt driv och din ambition erbjuder Gazella en lärorik, utvecklande och spännande miljö bland engagerade kollegor. Vi tycker också att vi har bland de roligaste kunderna: alltifrån stora internationella koncerner till start-ups och SaaS-bolag. Gazella håller fanan högt gällande konsult- och personalvård, där balans mellan privatliv och arbetsliv är viktigt. Vi tror att hybridkontor, där man har möjlighet att arbeta delvis på distans, delvis från kontor, är vår framtid. Är du nyfiken på vilka vi är, titta gärna in på vår Instagram; gazella.se

 • Hybridkontor – vi erbjuder flexibilitet mellan kontorstid och distansarbete.
 • Härligt kontor i hjärtat av Östermalm.
 • Friskvårdsbidrag.
 • Roliga event, konferenser och andra kulturbyggande aktiviteter.
 • Sjukvårdsförsäkring och försäkringsrådgivning för samtliga medarbetare.
 • Tillägg till föräldrapenning.

Hej från din chef!

Caroline heter jag och jag är ansvarig för vår affär inom Interim Management, vilket på Gazella omfattar olika typer av chefsbefattningar inom ekonomi. Jag har varit på Gazella i snart tre år och är i grunden jurist med erfarenhet från linjen. Jag älskar att utmana mig själv och mitt team och tillsammans strävar vi efter konstant utveckling med många skratt på vägen. Bland det viktigaste för mig är att ha ett välmående och motiverat team som har kul ihop och där man kan vara sig själv. Mitt mål är att ge våra medarbetare de bästa möjligheterna att utvecklas och känna sig värdefulla och det tror jag bäst man gör genom att ha tydliga mål, täta dialoger och ett varmt hjärta. Jag strävar efter att varje medarbetare ska uppskatta sin arbetsplats och tycka att det är riktigt kul att gå till jobbet!

Om Gazella

Gazella är specialister på rekrytering och konsultlösningar inom ekonomi och finans. Gazella startades 2014 och är ett snabbt växande företag som bl a har blivit utnämnda Gasellföretag av Dagens Industri och Superföretag av Veckans Affärer. Tack vare att vi både har seniora medarbetare med lång operationell branscherfarenhet och ett lagorienterat arbetssätt, med nischade team, har vi en god förståelse för tjänster på alla nivåer inom ekonomifunktionen. Våra medarbetares höga engagemang, ett kraftfullt och skräddarsytt searchverktyg samt vår strukturerade process för att upprätthålla kontakten med medlemmarna i vårt nätverk, gör att vi kan presentera kvalitetssäkrade konsulter redan inom 48 timmar. Tillsammans bidrar detta till vår förmåga att leverera en snabb, flexibel och preciserad tjänst. Läs mer på vår hemsida: www.gazella.se.

Ansökan

Är du vår nya Gazell? Ansök via knappen nedan! Ansvarig för denna rekrytering är Caroline Wettermark (caroline.wettermark@gazella.se)

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Skicka in ansökan” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta mig:

Caroline-Wettermark-Gazella interim-Management