Gazella söker ekonomistudenter som tar examen till sommaren

gazella

Gazella söker just nu dig som är ekonomistudent och tar examen till sommaren eller nyligen tagit examen, samt är intresserad av roller inom redovisning. Vi arbetar ständigt med roller som ekonomiassistent/redovisningsassistent vilket är ett bra första steg för dig som söker en karriär inom redovisning eller controlling. Som ekonomiassistent eller redovisningsassistent får du chansen att komma in och bygga på din erfarenhet inom ekonomifunktionen.

Du erbjuds

Gazella erbjuder en variation av utvecklande uppdrag inom redovisning. Vi arbetar med olika upplägg så som interimsuppdrag och uppdrag som kan leda till en tillsvidareanställning hos kund. Vi arbetar ständigt med en rad spännande bolag i flera olika branscher och tar hänsyn till dina önskemål om arbetsuppgifter, geografisk placering och annat som kan göra din arbetstillvaro bättre.

Vi träffar dig gärna för en intervju för att gemensamt få en uppfattning om varandra. Sedan sköter vi jobbet och kan därefter komma att höra av hos med uppdrag och tjänster som är anpassade efter just dina preferenser.

Som anställd konsult hos Gazella får du ta del av våra nätverkande och roliga event och du erbjuds friskvårdsbidrag och pension. Gazella vill vara din långsiktiga partner genom karriären. Hos oss kan du lita på omtanke för din trivsel, uppföljning och utveckling.

Din utmaning

I rollen som ekonomiassistent/redovisningsassistent via Gazella är vanligt förekommande arbetsuppgifter:

  • Kundreskontra
  • Leverantörsreskontra
  • Fakturering
  • Löpande bokföring
  • Kontoavstämningar
  • Kassavstämningar
  • Bokslutsarbete

Ansökan

Är du en nyexaminerad eller ekonomstudent som går sista terminen? Tveka inte att ansöka via ansök-knappen för att öka dina chanser att bli kontaktad för tjänster som passar dig! Har du frågor är du välkommen att kontakta Sofia Täckdal (sofia.tackdal@gazella.se ) som är ansvarig rekryterare för dessa tjänster.

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Skicka in ansökan” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta mig:

Sofia Täckdal Gazella Interim Accounting