Financial Controller till Cramo

Gazella rekryterar nu en Financial Controller till Cramo Sverige AB. Cramo är ett av Sveriges största och Europas näst största företag inom uthyrning av maskiner, utrustning och hyresrelaterade tjänster. Som Financial Controller hos Cramo utgår du från deras kontor i Solna och ingår i Business Controller-teamet, där du rapporterar till Head of Business Control. Du kommer att arbeta med analys, uppföljning och rapportering i en kommunikativ roll med många kontaktytor där du bland annat stöttar och har nära kontakt med både CFO och Shared Service Center i Finland.

Vi intervjuar kandidater löpande för denna tjänst så om du är intresserad av rollen – skicka in ditt CV redan idag!

Vad Cramo erbjuder dig

Vi på Cramo är nummer ett i branschen och strävar alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar. Vi erbjuder kollektivavtal och bra förmåner för dig som anställd samt möjlighet att jobba på distans 3 dagar/vecka. Vi befinner oss just nu på en tillväxtresa och för att lyckas behöver vi kollegor som är öppna för nya möjligheter och förändring. Vill du vara med på vår resa? Välkommen med din ansökan!

Din utmaning

I rollen som Financial Controller hos Cramo kommer dina arbetsuppgifter vara:

  • Självständigt genomföra analyser och uppföljningar av balansräkningen.
  • Analys och uppföljning av lagervärden.
  • Kostnads och trendanalyser kopplat till fasta
  • Kontakt med och kravställning mot Nordic Shared Service
  • Stötta CFO med ad hoc-analyser och Business

Erfarenhet

Vi söker dig med en med en akademisk examen inom ekonomi eller motsvarande, med 5 – 7 års erfarenhet kvalificerat ekonomiarbete. Du har erfarenhet av och är duktig på att navigera i ekonomiska processer. Troligtvis har du bakgrund inom redovisning, financial control eller revision. Därutöver har du flytande kunskaper i såväl svenska som engelska, både skriftligt och muntligt samt innehar god systemvana.

Personliga egenskaper

För att passa i den här rollen ser vi gärna att du är engagerad och besitter ett starkt driv. Du är van vid och trivs med att arbeta självständigt och strukturerat. Du bör även vara kommunikativt lagd då rollen innefattar mycket kontakt direkt med verksamheter. Vidare är du analytisk, flexibel och van vid att ta dig an nya arbetsuppgifter som dyker upp ad hoc.

Om Cramo

Cramo hyr ut maskiner, utrustningar och flyttbara lokaler. Kunderna finns främst inom byggindustrin, men även i övrigt näringsliv och i den offentliga sektorn. Verksamheten omfattar såväl korttidsuthyrning av enstaka maskiner som totalåtaganden i större projekt på fastprisbasis, fullserviceåtaganden på flerårsavtal och outsourcinglösningar. Uthyrningsparken är uppdelad i fyra områden: Byggmaskiner, Anläggningsmaskiner, Liftar/truckar samt Byggetablering, som består av bodar, ställning, hissar och provisorisk el. Cramo har ett nätverk av ca 120 depåer för uthyrning, service och underhåll i Sverige. Läs mer om Cramo på ders hemsida: cramo.se

Ansökan

Har vi fångat ditt intresse? Ansök redan idag via ansök-knappen! I den här rekryteringen samarbetar Cramo med Gazella. Har du frågor är du välkommen att kontakta Gustav Almén (gustav.almen@gazella.se ) som är ansvarig rekryterare för denna tjänst.

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Skicka in ansökan” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta mig:

Gustav Almén Gazella rekrytering