Financial Controller

gazella

Gazella rekryterar nu en Financial Controller till ett bolag inom en global internationell koncern. I rollen som Financial Controller erbjuds du en intressant tjänst, där du får en central roll i bolagets tillväxt- och förändringsresa. Ditt huvudansvar kommer vara kring bolagets finansiella rapportering, men du kommer även ha en en bred koordinerade roll mot de enheter som ekonomiavdelningen arbetar med.

Bolaget är placerat Solna och möjlighet till arbete hemifrån erbjuds. I denna roll rapporterar du till CFO. Det finns goda karriärmöjligheter att utvecklas, såväl i Sverige samt internationellt. Vi intervjuar kandidater löpande för denna tjänst så om du är intresserad av rollen – skicka in ditt CV redan idag!

Din utmaning

I rollen som Financial Controller kommer dina arbetsuppgifter vara:

  • Samordna och driva månads/kvartals- och årsbokslut.
  • Säkerställa att IFRS samt andra standarder följ.
  • Upprättande av Årsredovisning samt ansvar för kontakt med revisorer och andra externa partners.
  • Skatt- och momsfrågor.
  • Delta i budget- och prognosarbete.

Erfarenhet

Till denna roll söker vi dig som har en akademisk utbildning inom redovisning eller ekonomi. Du har tidigare erfarenheter inom revision, redovisning eller Financial Controlling. Vi ser gärna att du har goda kunskaper inom Excel och ett brinnande systemintresse. Meriterande är om du har erfarenhet från entreprenadföretag och kunskap i projektredovisning samt tidigare erfarenhet av att arbeta i SAP ERP-system.

Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen som Financial Controller ser vi att du är en noggrann och strukturerad person som arbetar självständigt. Du har en god social förmåga och lätt för att kommunicera med olika personer. Vidare ser vi att du är en lagspelare som innehar har goda kunskaper i svenska och engelska, såväl i tal som i skrift.

Ansökan

Har vi fångat ditt intresse? Ansök redan idag via ansök-knappen! Har du frågor är du välkommen att kontakta Pauline Mann (pauline.mann@gazella.se ) som är ansvarig rekryterare för denna tjänst.

Gazella arbetar ständigt med en rad spännande bolag, i flera olika branscher. Är du intresserad av jobb inom ekonomi, men inte av just denna tjänst? Registrera in ditt CV här för att öka dina chanser till nya jobbmöjligheter!

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Skicka in ansökan” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta mig:

pama