Finance Manager till Fudd Finans

 Gazella rekryterar nu en Finance Manager till Fudd Finans, en scale up inom fordonsindustrin som erbjuder fordonshandlare finansiering och mjukvarulösningar. I rollen som Finance Manager kommer du ha ett övergripande ansvar för ekonomifunktionen samt få en nyckelroll i bolaget där du får vara med och forma organisationen. Bolaget befinner sig i ett skede av fortsatt tillväxt såväl organiskt som via förvärv och du välkomnas till en entreprenöriell anda med högt i tak. Kontoret är beläget i Solna i 300 kvm stora lokaler högst upp i fastigheten.

Är detta en resa du vill vara med på? Välkommen med din ansökan! Vi kommer att intervjua kandidater löpande och ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag.

Din utmaning

I rollen som Finance Manager kommer dina arbetsuppgifter vara:

  • Övergripande ansvar för ekonomifunktionen samt redovisningen av koncernens bolag.
  • Ansvara för likviditetprognostisering och utveckling av detta.
  • Ansvara för budget- och prognosarbete.
  • Finansiell planering och analys av gruppens utveckling.
  • Utveckla, effektivisera och följa upp verksamheten.
  • Ansvarar för kommunikation med investerare, låneparters och andra externa parter.
  • Du blir en del av företagets ledningsgrupp och erbjuds delägarskap.

Erfarenhet

Till denna tjänst söker vi dig med en akademisk examen inom ekonomi eller motsvarande. Du har minst 6-7 års erfarenhet av redovisning och controlling från liknande kapitalintensiv verksamhet. Kanske har du arbetat i rollen som finance manager tidigare eller så är du idag en erfaren controller som vill ta nästa kliv. Det är meriterande med erfarenhet av förvärv samt koncernredovisning.

Personliga egenskaper

För denna roll söker dig som är affärsmässigt lagd och med en stark analytisk förmåga. Du har ett stort eget driv, är initiativrik och tar saker framåt. Vidare, trivs du i en organisation med genomsyrande entreprenöriell anda med högt i tak!

Om Fudd Finans

Fudd Finans bildades 2019 med visionen att bli den ledande aktören i Norden inom lagerfinansiering för fordonshandlare. Bolaget har kontinuerligt breddat sitt produkterbjudande både organiskt och via förvärv. Idag erbjuder bolaget vid sidan av finansiering även mjukvarulösningar till såväl fordonshandlare som etablerade leasingbolag. Bolaget har 25 anställda med kontor i Stockholm och Linköping.  Läs mer om Fudd Finans på deras hemsida: fuddfinans.se

Ansökan

Ansökningar hanteras löpande, passar du in på ovanstående profil? Ansök redan idag via ansök-knappen! I denna rekrytering samarbetar Fudd med Gazella och har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jennifer Mara (jennifer.mara@gazella.se) som är ansvarig rekryterare för denna tjänst.

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Skicka in ansökan” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta mig:

Jennifer Mara Gazella Interim Accounting