Finance and Project manager till finansbolag i Stockholm

gazella

Gazella rekryterar nu en driven Finance and Project manager till ett växande finansbolag med vackra lokaler i centrala Stockholm. Vi söker dig som vill jobba i en varierande roll med operativt ansvar för bolagets ekonomifunktion samt driva interna projekt. Företagskulturen präglas av öppenhet, tillit och ömsesidig respekt. De är en ung organisation som tror på talanger och högt engagemang. För att lyckas i rollen är du som person prestigelös och flexibel.

 

Vi kommer att intervjua kandidater löpande för denna tjänst och ber dig därför skicka in ditt CV redan idag!  

Din utmaning

  • Operativt ansvar för all ekonomi så som löpande bokföring, redovisning och löner.
  • Upprätta månads-, kvartals- och årsbokslut, deklarationer och årsredovisningar enligt K2.
  • Månadsvis rapportering.
  • Äga kommunikationen med partnerbolag och samarbetspartners.
  • Ta fram koncept och projektleda företagets event och resor tillsammans med event- och resebyråer.
  • Driva ad-hoc projekt som kommer från vice VD och ledningen.
  • Systemägare av Fortnox.

Erfarenhet

Till denna roll söker vi dig med någon form av utbildning inom ekonomi, gärna högskoleutbildning, samt 2–5 års arbetserfarenhet av kvalificerad redovisning. Vi ser gärna att du har vana att hantera flera arbetsuppgifter samtidigt och trivs att arbeta i en varierande roll. Du uttrycker dig väl både på svenska och engelska, i såväl tal som skrift samt erfarenhet av att ha arbetat i Office-paketet. De är meriterade om du tidigare arbetat i Fortnox.

Personliga egenskaper

För att lyckas i denna roll ser vi att du är noggrann och strukturerad. Som person är du prestigelös och du uppskattar ett högt tempo. Vidare så är du självständig och driver naturligt projekt från start till mål. För att vara lyckosam i rollen ser vi även att du arbetar proaktivt, är flexibel och genomför ditt arbete ansvarsfullt.

Ansökan

Har vi fångat ditt intresse? Ansök genom att registrera ditt CV på Gazellas hemsida via ansök-knappen. Har du frågor är du välkommen att kontakta Stina Carlsson (stina.carlsson@gazella.se) som är ansvariga rekryterare för denna tjänst.

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Skicka in ansökan” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta mig:

Stina Carlsson Gazella Rekrytering