Erfaren AP-ekonom till internationellt bolag i Upplands Väsby

gazella

Gazella söker nu en erfaren AP-ekonom till vår kund med kontor beläget i Upplands Väsby. Bolaget finns över hela världen och växer kontinuerligt. Vi söker dig som har några års erfarenhet från rollen som ekonomiassistent eller har arbetat med AP/AR tidigare och trivs med att arbeta i en föränderlig miljö. Du kommer ansvara för företagets leverantörsreskontra och stötta övriga i ekonomifunktionen där det behövs.

I den här tjänsten får du chansen att utveckla dina kompetenser inom leverantörsreskontra och samtidigt få en bredare roll inom ekonomi under tiden. Tjänsten är ett konsultuppdrag med start omgående och löper i minst 6 månader.

Kan det vara dig vi söker? Vi intervjuar kandidater löpande, så ansök redan idag om du är intresserad! 

Din utmaning

I rollen som AP-ekonom kommer du att tillhöra ett team där fokus kommer att vara på leverantörsreskontra. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara: 

  • Hantera inkommande leverantörsfakturor. 
  • Stämma av leverantörsreskontrans konton vid bokslut. 
  • Upprätta betalningar och betalfiler. 
  • Hantera påminnelser och inkassokrav. 
  • Hantera externa och interna kontakter. 
  • Se över rutiner för att effektivisera flödet.

Erfarenhet

Till den här tjänsten söker vi dig med en akademisk examen inom ekonomi eller motsvarande. Vi ser gärna att du har minst 3 års erfarenhet av kvalificerat arbete inom leverantörsreskontra och/eller redovisning. Du kommunicerar flytande på både svenska och engelska, i såväl tal som skrift.  

 

Personlighet 

För att lyckas i rollen ser vi att du är en driven och kommunikativ person som trivs i en händelserik miljö och uppskattar att arbeta i team. Du sätter stor vikt vid att hålla deadlines och är mycket strukturerad, noggrann och tar initiativ. Vidare är det viktigt att du är bekväm med många internationella kontaktytor och är duktig på att kommunicera på engelska.   

 

Vad Gazella erbjuder dig  

Bli en del av Gazellas konsultnätverk! Vi är övertygade om att konsultuppdrag skapar möjlighet att snabbt samla på sig mycket erfarenhet från olika branscher, testa olika företagsformat och möta olika organisationsstrukturer och kulturer. Vi arbetar ständigt med en rad spännande bolag i flera olika branscher och erbjuder dig konsultuppdrag som passar dina behov. Som anställd konsult hos Gazella får du ta del av våra nätverkande och roliga event och du erbjuds friskvårdsbidrag och pension. Gazella vill vara din långsiktiga partner genom karriären. Hos oss kan du lita på omtanke för din trivsel, uppföljning och utveckling.  

 

Ansökan 

Passar du in på ovanstående profil? Ansök redan idag via ansök-knappen! Ansökningar hanteras löpande. Har du frågor är du välkommen att kontakta Wilmer Nilsson (wilmer.nilsson@gazella.se som är ansvarig rekryterare för denna tjänst.  

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Skicka in ansökan” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta mig: