Ekonomiassistent till välkänt mediabolag

gazella

Gazella söker nu en ekonomiassistent inom kundreskontra till ett mediabolag med nyrenoverat kontor i södra Stockholm. I rollen som ekonomiassistent på detta bolag kommer du att arbeta brett med kundreskontra samt löpande redovisning. Vi söker dig som tidigare arbetat inom kundreskontra i större bolag och är bekväm med att arbeta brett och ha många bollar i luften.

Tjänsten är ett konsultuppdrag på 6 månader, där det för rätt person finns möjlighet till överrekrytering. Vi intervjuar kandidater löpande för denna tjänst, så om du är intresserad av denna roll – skicka in ditt CV redan idag!

Din utmaning

  • Boka inkommande betalningar via fil.
  • Avstämningar och stötta redovisningsavdelningen i månads/årsbokslut.
  • Kreditbedömningar, påminnelse- och inkassohantering.
  • Daglig telefonkontakt med kunder, vårda kundregister.
  • Delta i projekt med målsättning att förbättra interna rutiner och processer.

Erfarenhet

Vi söker dig som har 2–5 års relevant erfarenhet, som vill fortsätta utvecklas inom kundreskontra. I ditt arbete har du ett systematiskt arbetssätt med vilja och förmåga att ta dig an nya utmaningar, som att självständigt initiera och driva projekt med hög kvalitet. Du uttrycker dig väl på både svenska och engelska samt har erfarenhet från affärssystemet Navision. 

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är prestigelös, social, positiv, initiativtagande och gillar utmaningar. Vi ser gärna att du är en person som trivs i en händelserik miljö där du har många kontaktytor. I ditt arbete är du noggrann, strukturerad och ansvarsfull. Du utför dina arbetsuppgifter både självständigt och är bra på att arbeta tillsammans med dina kollegor.

Vad Gazella erbjuder dig

Bli en del av Gazellas konsultnätverk! Vi är övertygade om att konsultuppdrag skapar möjlighet att snabbt samla på sig mycket erfarenhet från olika branscher, testa olika företagsformat och möta olika organisationsstrukturer och kulturer. Vi arbetar ständigt med en rad spännande bolag i flera olika branscher och erbjuder dig konsultuppdrag som passar dina behov. Som anställd konsult hos Gazella får du ta del av våra nätverkande och roliga event och du erbjuds friskvårdsbidrag och pension. Gazella vill vara din långsiktiga partner genom karriären. Hos oss kan du lita på omtanke för din trivsel, uppföljning och utveckling.

Ansökan

Har vi fångat ditt intresse? Registrera ditt CV genom att klicka på ansök-knappen! Har du frågor är du välkommen att kontakta Maja Klint, maja.klint@gazella.se , som är ansvarig rekryterare för denna tjänst.

Gazella arbetar ständigt med en rad spännande bolag, i flera olika branscher. Är du ekonom eller ledare? Skicka in ditt CV för att öka dina chanser till nya jobbmöjligheter!

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Skicka in ansökan” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta mig:

Maja Klint Gazella Interim Accounting