Ekonomiassistent till Kry

Gazella rekryterar nu en ekonomiassistent till det internationella vårdföretaget Kry, ett snabbväxande företag som genom digital teknologi tillhandahåller högkvalitativ vård. Denna tjänst har placering på Krys huvudkontor som ligger i centrala Stockholm men bolaget expanderar även internationellt och finns redan etablerade i Norge, Storbritannien, Tyskland och Frankrike. I rollen som ekonomiassistent på Kry kommer du bli en del av ett dedikerat team där du kommer arbeta främst med leverantörsreskontra och kundreskontra. Vi söker dig som har ett till tre års erfarenhet av ekonomiarbete som vill få erfarenhet från och utvecklas i en snabbfotad organisation med stark entreprenöriell anda!

Vi intervjuar kandidater löpande för denna tjänst, så vi vid intresse – så skicka ditt CV redan idag!

Vad Kry erbjuder dig

Hos Kry är medarbetarna dedikerade till att förbättra världshälsan genom innovationer – en patient åt gången. Det här är din chans att arbeta för ett meningsfullt företag som uppmuntrar de anställda att utvecklas och värdesätter mångfald. Kontoret är beläget i centrala Stockholm med goda möjligheter till hybridkontor.

Din utmaning

I rollen som ekonomiassistent hos Kry kommer dina arbetsuppgifter vara:

  • Arbeta med leverantörsreskontra och kundreskonra.
  • Bankavstämningar och utlägg.
  • Kontakt med leverantörer och personer i organisationen, både verbalt och via email-
  • Vara behjälplig vid månadsbokslut.
  • Arbeta med administrativa uppgifter kopplande till kund- och leverantörsreskontra.

 

Erfarenhet

Vi letar efter dig med eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller motsvarande, som har 1-3 års erfarenhet av arbete som ekonomiassistent. Du kommunicerar flytande på både svenska och engelska och om du har kunskap i ytterligare språk ses det som meriterande. Erfarenhet av arbete i systemet Netsuite, är också meriterande.

Personlighet

För att passa i den här rollen tror vi att du är proaktiv, serviceinriktad och nyfiken. Du har en vilja att lära dig och vill utvecklas i rollen långsiktigt. Vidare är du en lagspelare som trivs i att arbeta i nära samarbete med dina kollegor där ni stöttar varandra i arbetet. Vi ser gärna också att du är initiativtagande och lösningsorienterad.

Om Kry

Krys vision är att kunna erbjuda alla patienter jämlik tillgång till vård av hög kvalitet – oavsett vem du är, var du bor eller vilken tid på dygnet det är. Det skapar trygghet. Våra drygt 1300 läkare, sjuksköterskor och psykologer finns tillgängliga inom några minuter, dygnet runt, årets alla dagar i vår app och erbjuder vård på 30 språk. Vi tar även emot patienter på våra fysiska vårdcentraler runtom i Sverige när det behövs. Bara i Sverige har Kry sedan starten 2015 genomfört över 3,7 miljoner patientmöten och över 6 miljoner möten i Europa där vi heter Livi. Vi är idag Europas största digitala vårdgivare. Utöver Sverige finns Kry även etablerade i Norge, England, Frankrike och Tyskland med ambitionen att fortsätta växa för att kunna hjälpa ännu fler patienter. Läs mer om Kry på deras hemsida: kry.se

Ansökan

Har vi fångat ditt intresse? Ansök redan idag via ansök-knappen! I den här rekryteringen samarbetar Kry med Gazella. Har du frågor är du välkommen att kontakta Gustav Almén ( gustav.almen@gazella.se ) som är ansvarig rekryterare för denna tjänst.

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Skicka in ansökan” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta mig:

Gustav Almén Gazella rekrytering