Ekonomiassistent till Epicenter

epicenter

Vill du vara en del av ett innovativt community i världsklass? På Epicenter möts några av de mest drivna och kunniga hjärnorna i Stockholm för att tillsammans forma framtiden. I rollen som ekonomiassistent på Epicenter kommer du främst att arbeta med hela processen för kundreskontra, allt från filinläsning, betalning och fakturering ut till kund. Utöver det kommer du även att hantera olika avtal samt övriga administrativa arbetsuppgifter. Det är en kommunikativ roll där du hanterar kontakten med kunderna samt andra funktioner inom organisationen.  Du kommer att verka i en händelserik och innovativt präglad arbetsmiljö där ingen dag är den andra lik.

Detta är ett konsultuppdrag på sex månader, med god chans till anställning efter uppdragets slut. Vi intervjuar därför kandidater löpande, så är du intresserad – skicka in ditt CV redan idag!

Din utmaning

  • Utföra löpande arbete inom kundreskontra, från faktura till betalning
  • Stämma av balanskonton månatligen
  • Ha kontakt med kunder per telefon och mail
  • Utföra administration kring hyres- och medlemsavtal
  • Registrera leverantörsfakturor
  • Aktivt arbeta med att utveckla och förbättra processer och rutiner

 

Erfarenhet

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från arbete på en ekonomiavdelning där du arbetat med kundreskontra. Vi ser även gärna att du har erfarenhet från att arbeta på entreprenöriella scale-up företag. Du uttrycker dig väl på svenska och engelska, i både tal och skrift. Har du arbetat i Netsuite och känner dig bekväm i verktyget, ser vi det som ett plus.

Personliga egenskaper

För att passa in på Epicenter ser vi att du är en ödmjuk, driven, öppensinnad och glad person som har en talang för att upptäcka nya möjligheter. För att lyckas i rollen ser vi även att du har en förmåga att vara uppmärksam mot din omgivning och självständigt kan ta ansvar för dina arbetsuppgifter. Du brinner för att hjälpa människor, självklart med hög servicekänsla och med en positiv inställning. Vidare är du en prestigelös person som gillar att jobba högt och lågt i en livlig och händelserik miljö och är positiv till ett högt arbetstempo. Då arbetet innebär mycket kontakter med kunder och anställda är det viktigt att du är lösningsorienterad och trivs i en serviceinriktad roll.

Om Epicenter

Epicenter är Stockholms första digitala innovationshus – En kreativ mötesarena för snabbväxande digitala företag och storföretag som vill samarbeta, utvecklas och växla upp sin digitala affär. Medlemmar i Epicenter erbjuds allt från smarta kontor till innovationslabb, event och utbildningsprogram. Epicenter har i dagsläget 6000 medlemmar och finns i Stockholm, Oslo och Helsingfors.

Ansökan

Är det dig vi söker? Ansök genom att registrera sitt Cv för denna tjänst! Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Andreas Lennartsson (andreas.lennartsson@gazella.se) på Gazella, som är ansvarig rekryterare för denna tjänst.

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Skicka in ansökan” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta mig:

Andreas-Lennartsson-Gazella-interim-accounting