Ekonomiassistent till advokatbyrån Kilpatrick Townsend

Gazella rekryterar nu en ekonomiassistent till advokatbyrån Kilpatrick Townsends Stockholmskontor. Till den här tjänsten söker vi dig som vill vidareutvecklas inom ekonomi och redovisning! I den här rollen kommer du arbeta brett med allt från fakturering till bokslutsarbete. Du får chansen att bli en del av ett härligt gäng med en varm och familjär kultur på ett globalt bolag. Som person är du service-minded, strukturerad och noggrann, du har ett stort intresse för ekonomi samt trivs med att jobba med många kontaktytor och att arbeta affärsnära. I den här rollen rapporterar du direkt till ekonomichefen.

Vi intervjuar kandidater löpande för denna tjänst så om du är intresserad av rollen – skicka in ditt CV redan idag!

Din utmaning

I rollen som ekonomiassistent kommer dina arbetsuppgifter bland annat innefatta:

  • Löpande bokföring.
  • Fakturering.
  • Hantering av leverantörsfakturor.
  • Månatliga avstämningar av balanskonton, inklusive bank.
  • In- och utbetalningar.
  • Ärendehantering.
  • Medverkan i bokslutsprocessen.
  • Aktivt deltagande i diverse förbättringsprojekt inom ekonomifunktionen och planering av ekonomifunktionens arbete.
  • Övrig ekonomirelaterad administration.

Erfarenhet

Till denna tjänst söker vi dig som har ett par års erfarenhet som ekonomiassistent, redovisningsassistent eller dylikt. Det är meriterande om du har eftergymnasial utbildning, men inget krav. Det är positivt om du har ett systemintresse då du kommer att arbeta i många olika system. Du kommunicerar flytande på svenska samt engelska, främst i skrift.

Personliga egenskaper

För att lyckas och trivas i den här rollen är du en person som gillar att ha många kontaktytor och är mån om att ge bästa möjliga service likväl internt som externt. Du är kommunikativ och har ett starkt självledarskap samt att du är noggrann i ditt arbete och har en god struktur. Du är driven och engagerad i ditt arbete och trivs med att arbeta självständigt men också tillsammans med dina kollegor.

Om Kilpatrick Townsend

Kilpatrick Townsend är en affärsjuridisk advokatbyrå med totalt 22 kontor i Sverige, USA, Japan och Kina. Stockholmskontoret har cirka 50 medarbetare varav 35 jurister och är beläget på Blasieholmen i centrala Stockholm.

Det råder en trevlig, inkluderande och familjär stämning hos Kilpatrick Townsend och byrån månar om att medarbetarna ska känna arbetsglädje och trivsel. Kilpatrick Townsend värdesätter en god balans mellan arbete och fritid.

I anställningserbjudandet ingår bland annat en förmånlig pensions- och försäkringslösning, generöst friskvårdsbidrag, subventionerad kontorsmassage, internutbildningar, en årlig konferensresa och många gemensamma trivselaktiviteter.

Ansökan

Ansökningar hanteras löpande, passar du in på ovanstående profil? Ansök redan idag via ansök-knappen! Har du frågor är du välkommen att kontakta Sofia Täckdal (sofia.tackdal@gazella.se) som är ansvarig rekryterare för denna tjänst.

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Skicka in ansökan” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta mig:

Sofia Täckdal Gazella Interim Accounting