Ekonomiassistent med inriktning kundreskontra till globalt bolag

gazella

Gazella söker en ekonomiassistent med inriktning kundreskontra till ett globalt bolag som verkar inom läkemedelsinnovation. Rollen innefattar uppgifter med fokus på kundreskontra, allt från att hantera det dagliga inflödet av in- och utbetalningar, avstämningar, delaktighet vid månads- och årsbokslut samt kontakt med kunder och andra i organisationen. Du kommer även hantera påminnelse och kontakt med inkassobolag.

Tjänsten är ett konsultuppdrag på 12 månader Bolaget sitter i nyrenoverade lokaler i centrala Stockholm, där ekonomiteamet gärna träffas, men om önskvärt så finns det möjlighet att arbeta på distans 2-3 dagar i veckan.

Ta chansen att bli en del av Gazellas konsultnätverk – skicka in din ansökan redan idag!

Din utmaning

I rollen som Ekonomiassistent inriktning kundreskontra kommer dina arbetsuppgifter vara:

  • Dagliga inflödet av in- och utbetalningar, uppföljning av betalningar med mera
  • Avstämningar mot bank, kontoavstämningar vid månads- och årsbokslut
  • Kundservice via telefon och mail samt stöd mot organisationen i kundrelaterade frågor
  • Inkasso- och påminnelsehantering
  • Utveckling av teamets processer och arbetssätt, finns alltid utrymme för nya idéer och möjligheter.

Erfarenhet

För att lyckas i denna roll ser vi att du har arbetat med likande arbetsuppgifter tidigare och/eller att du har eftergymnasial utbildning inom ekonomi. Du behärskar svenska och engelska väl, i både tal och skrift.

Personliga egenskaper

Som person trivs du i en föränderlig miljö. Du är en positiv och flexibel person som uppskattar att arbeta strukturerat tillsammans med andra härliga kollegor. Du bör ha god kommunikationsförmåga och en social framtoning då du har många kontaktytor, både med kunder och övriga i bolaget.

Vad Gazella erbjuder dig

Bli en del av Gazellas konsultnätverk! Vi är övertygade om att konsultuppdrag skapar möjlighet att snabbt samla på sig mycket erfarenhet från olika branscher, testa olika företagsformat och möta olika organisationsstrukturer och kulturer. Vi arbetar ständigt med en rad spännande bolag i flera olika branscher och erbjuder dig konsultuppdrag som passar dina behov. Som anställd konsult hos Gazella får du ta del av våra nätverkande och roliga event och du erbjuds friskvårdsbidrag och pension. Gazella vill vara din långsiktiga partner genom karriären. Hos oss kan du lita på omtanke för din trivsel, uppföljning och utveckling.

Ansökan

Ansök redan idag via ansök-knappen! Har du frågor är du välkommen att kontakta Elsa Toorell, elsa.toorell@gazella.se , som är ansvarig rekryterare för denna tjänst.

Gazella arbetar ständigt med en rad spännande bolag, i flera olika branscher. Är du ekonom eller ledare? Skicka in ditt CV för att öka dina chanser till nya jobbmöjligheter!

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Skicka in ansökan” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta mig:

Elsa Toorell Gazella Interim Accounting