Ekonomiassistent / Redovisningsekonom till investmentbolag

gazella

Gazella rekryterar nu en ekonomiassistent/redovisningsekonom till ett familjärt och stabilt investmentbolag i Stockholm. Vi söker sig som letar efter en trygg och långsiktig arbetsplats, där du blir ansvarig för bolagens löpande redovisning. Vill du arbeta med kunniga och engagerade kollegor i en förtrolig arbetsmiljö? Då kan det här vara jobbet för dig!

Denna tjänst är en tillsvidaretjänst. Vi intervjuar kandidater löpande för denna tjänst, kan det vara ett jobb för dig? Då uppmanar vi dig till att skicka in ditt CV redan idag!

Vad företaget erbjuder dig

Bolaget ingår i en koncern som fokuserar på investment och fastigheter. Här erbjuds du som anställd en tillförlitlig arbetsplats med varierande arbetsdagar inom ekonomi och administration. Hos det här bolaget kommer du att vara en viktig nyckelspelare av förvaltningen och samtidigt få arbeta verksamhetsnära. Du kommer att arbeta i ett team om fem personer med självständigt ansvar över sitt område. Du erbjuds inte minst – ett varmt och hängivet team.

Din utmaning

I denna roll kommer dina arbetsuppgifter vara:

  • Löpande redovisning, periodiseringar, skatt och moms.
  • Kund- och leverantörsreskontra.
  • Administrativt ad-hoc stöd åt ordföranden.
  • Rapportering för interna mellanhavanden, färdigställa underlag för kvartalsbokslut/årsbokslut.
  • Vara delaktig i utvecklingen av interna processer i affärssystemet.

Erfarenhet

För den här rollen ser vi gärna att du har en bred kompetens inom ekonomiadministrativa uppgifter. Du har känner dig trygg i löpande redovisning och är van att arbeta systemnära så väl som kommunikativt. Flytande i svenska och engelska i tal och skrift. Du har tidigare arbetat i Excel och ERP-systemet Visma. Vi ser det som meriterande om du har intresse eller erfarenhet från fastighetsbranschen.

Personliga egenskaper

Företaget värderar personliga egenskaper högt och letar efter dig som vill bevara en härlig stämning på kontoret där alla hjälper alla! Du är social, ansvarstagande och strukturerad i ditt arbete, samtidigt som du vill arbeta flexibelt och prestigelöst.

Ansökan

Ansökningar hanteras löpande, passar du in på ovanstående profil? Ansök redan idag via ansök-knappen! Har du frågor är du välkommen att kontakta Elsa Dahlgren (elsa.dahlgren@gazella.se) som är ansvarig rekryterare för denna tjänst.

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Skicka in ansökan” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta mig:

Elsa Dahlgren Gazella