Ekonomiansvarig till växande retailbolag

gazella

Gazella söker nu en Ekonomiansvarig till ett växande retailbolag som är ett väletablerat bolag i Sverige som även har utländsk verksamhet. I denna roll kommer du att få arbeta i en bred roll med allt ifrån löpande bokföring i form av bokslutsarbete, årsredovisning, lagerredovisning och rapportering mot specifika dotterbolag inom koncernen. Då bolaget befinner sig i en spännande expansiv fas kommer du även arbeta med vidareutveckling av processer och rutiner. Detta är ett längre konsultuppdrag, med möjlighet till tillsvidareanställning efter uppdragets slut.

Vi kommer intervjua kandidater löpande och ber dig därför skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Din utmaning

I denna roll förväntas du ta ansvar för bland annat följande arbetsuppgifter:

  • Arbeta självständigt med månads- och årsbokslut.
  • Budget- och prognosarbete.
  • Ansvara för att kvalitetssäkra lagerredovisningen.
  • Moms- och skattehantering.
  • Periodiseringar, avstämnings- och uppföljningsarbete.
  • Lönehantering.
  • Delta i att förbättra interna rutiner och processer.

Erfarenhet

För denna tjänst krävs det att du har minst 5 års erfarenhet från ekonomiarbete. Vi ser det starkt meriterande om du har en universitetsexamen i ekonomi eller motsvarande och är van systemanvändare. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, i tal såväl som skrift. Vidare ser vi det även meriterande om du har tidigare erfarenhet från tillväxtbolag och internationellt arbete, då bolaget gör flertalet satsningar globalt.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är en ansvarstagande, noggrann och strukturerad person som uppskattar att ha egna ansvarsområden och tar tydligt ägandeskap för ditt arbete. Du är trygg i din kompetens och trivs i en självständig roll. Vi ser även att du har en vilja att utveckla och förbättra organisationen och ser möjligheter att effektivisera processer och arbetsrutiner. Då bolaget arbetar teamorienterat värdesätts även en person som är flexibel och samarbetsvillig med god kommunikativ förmåga.

Vad Gazella erbjuder dig

Bli en del av Gazellas konsultnätverk! Vi är övertygade om att konsultuppdrag skapar möjlighet att snabbt samla på sig mycket erfarenhet från olika branscher, testa olika företagsformat och möta olika organisationsstrukturer och kulturer. Vi arbetar ständigt med en rad spännande bolag i flera olika branscher och erbjuder dig konsultuppdrag som passar dina behov. Som anställd konsult hos Gazella får du ta del av våra nätverkande och roliga event och du erbjuds friskvårdbidrag och pension. Gazella vill vara din långsiktiga partner genom karriären. Hos oss kan du lita på omtanke för din trivsel, uppföljning och utveckling.

Ansökan

Har vi fångat ditt intresse? Registrera ditt CV för tjänsten! Har du frågor eller funderingar kring tjänsten är du välkommen att kontakta Emma Visuri-Möller som är ansvarig rekryterare för denna tjänst på: emma.visuri-moller@gazella.se

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Ladda upp CV och sök tjänsten” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta mig:

Emma-Visuri-Möller-Gazella-Interim-Accounting