Ekonomiansvarig till Thule Fastighetsutveckling

thule

Gazella rekryterar nu en ekonomiansvarig till Thule Fastighetsutveckling, en roll för dig som vill ha en bred roll med helhetsansvar för ekonomin och vara med att driva verksamheten vidare. Du kommer även kunna supportera i icke-ekonomiska uppgifter. Utöver Thule Fastighetsutveckling kommer du ha ansvar över 6 bolag. Det finns möjlighet att utveckla rollen och insourca fastighetsfondbolaget ThuleHus redovisning.

Vad Thule Fastighetsutveckling erbjuder dig

Du erbjuds en arbetsplats med stort fokus på hållbart arbetsklimat och en stor gemenskap bland kollegorna. Här får du arbeta i en familjär kultur i våra vackra lokaler intill Karlaplan med kompetenta kollegor inom området. Du kommer få erbjudas en nyckelroll i företaget med väl fungerande processer, där du får vara med och påverka. Thule tror på frihet under ansvar och är trygga i att du kommer att utföra ditt arbete på ett bra sätt, främst arbetar de på kontoret, med flexibilitet kring hemarbete.

Din utmaning

I rollen som ekonomiansvarig på Thule Fastighetsutveckling kommer dina arbetsuppgifter vara:

  • Löpande redovisning/projektredovisning.
  • Kund- och leverantörsreskontra.
  • Momsredovisning.
  • Årsredovisningar.
  • Budgetarbete.
  • Projektavstämningar med projektledare.
  • Månatliga avstämningar bank, interimsposter, kund- och leverantörsreskontra.
  • Lönehantering & rapportering av arbetsgivaravgifter/personalskatter.

Erfarenhet

För att trivas här tror vi att du med fördel kommer från verksamheter där du tidigare har haft totalansvar och arbetat brett med ekonomin. Alternativt är detta ett steg för dig som är trygg i redovisningen, som vill ta ett större ansvar för att tillsammans med bolagets medarbetare föra verksamheten framåt. Du har kunskap inom projektredovisning och om du kommer från fastighetsbranschen ser vi det som ett plus.

Personliga egenskaper

Du är initiativtagande, drivande och besitter ett gott självledarskap samtidigt som du är en lagspelare. Vi ser även att du värderar noggrannhet och struktur. För att passa i denna roll är du prestigelös som person och kan stötta där det behövs i uppgifter utöver de ekonomiska. Här finns även möjlighet för dig som vill forma rollen utifrån företagets och dina intressen.

Hej från Thule Fastighetsutveckling!

Thule Fastighetsutveckling ritar, bygger och projektleder anpassningar och ombyggnationer av kommersiella fastigheter och lokaler samt exklusiva privat bostäder i Stockholm med omnejd. Bolaget är en solid aktör i branschen med lång erfarenhet. En nyckelkomponent i vår framgång är vårt team av erfarna arkitekter, byggnadsingenjörer och projektledare vilka samverkar nära våra beställare, hantverkare och andra samarbetspartners. Kundfokus ligger i vårt DNA och drivkraften är att leverera skräddarsydda lösningar som skapar nöjda och återkommande kunder. Bolaget har funnits i tjugo år men verksamheten grundades redan 1984.

2021 grundade vi ThuleHus som driver en fastighetsfond som förvärvar och förvaltar fastigheter i Västra Götaland och i Skåne. Bolaget har sitt säte i Stockholm och delar kontor med Thule Fastighetsutveckling.

Läs mer om Thule fastighetsutveckling på deras hemsida: thulefastighetsutveckling.se

Ansökan

Är detta något som du vill höra mer om? Skicka in din ansökan till oss redan idag! Tillträde sker enligt överenskommelse. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Ebba Berggren på: ebba.berggren@gazella.se , som är ansvarig rekryteringskonsult för denna tjänst.

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Skicka in ansökan” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.