Corporate Access Manager till Arctic Securities

Gazella rekryterar nu en driven Corporate Access Manager till Arctic Securities Stockholm, en ledande oberoende investmentbank i centrala Stockholm. Vi söker dig med tidigare erfarenhet från liknande roll, som vill bli en viktig spelare i Stockholmskontorets fortsatta tillväxtresa.

På Arctic Securities välkomnas du till en entreprenöriell miljö där du kommer jobba i ett nära samarbete tillsammans med drivna kollegor i teamet. Du arbetar nära mäklarbordet och ledningen i Stockholm, men rapporterar till Corporate Access i Oslo. Du kommer att etablera rollen i Stockholm med stöd av Corporate Access teamet i Oslo. Resor kommer att förekomma i tjänsten. Vi kommer att intervjua kandidater löpande för denna tjänst och ber dig därför skicka in ditt CV redan idag!

Din utmaning

  • Planera och driva komplexa event med mäklare/analytiker och vara länken mellan bolag och kund
  • Utveckla och förbättra seminariums
  • Ansvara för lokaler, teknik och kringutrustning vid seminariums
  • Vara kontaktperson för företagets intressenter och bygga relationer
  • Koordinera events och resor
  • Ad-hoc kring projekt

 

Erfarenhet

Till denna roll söker vi dig med tidigare erfarenhet från en liknande roll, i finansmiljö. I din yrkesroll har du förmåga att arbeta självständigt och har vana av att framgångsrikt driva projekt från start till mål. Vidare ser vi att du har en fallenhet och intresse för digitalisering och ser dig själv som en problemlösare. Obegränsade språkkunskaper i svenska och engelska är ett krav, samt eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller finans.

Personliga egenskaper

Som person är du ansvarstagande, kommunikativ och noggrann. För att lyckas i rollen ser vi att du trivs i en relationsbyggande roll och har ett intresse för finansbranschen. Du uppskattar ett högt tempo och kan skapa din egen struktur i arbetet.   

Om Arctic Securities

Arctic Securities grundades 2007 i Oslo och etablerade sig som en ledande investmentbank i Norge på kort tid. En internationalisering påbörjades 2015 genom att etablera verksamhet i Stockholm och New York och under hösten 2020 etablerade Arctic även Corporate Finance verksamhet i Hamburg. Sedan 2015 har den svenska verksamheten utvecklats och kunderbjudandet breddats. Ursprungligen var fokus på rådgivning och placering av företagsobligationer. Idag erbjuds specialistkompetens inom all skuldrådgivning, dvs både bank-, direkt-, hybrid- och företagsobligationslån. Läs mer om Arctic Securities på deras hemsida, https://www.arctic.com/secse/en.

Ansökan

Är det dig vi söker? Ansök genom att registrera ditt CV för denna tjänst! Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Moa Kalström (moa.kalstrom@gazella.se) på Gazella, som är ansvarig rekryterare för denna tjänst.

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Skicka in ansökan” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta mig:

Moa-Kalström-Gazella-Business-Support