Senior Client Manager till Gazella

gazella

Gazella växer mycket kraftigt och i takt med vår fortsatta tillväxtresa letar vi efter fler fantastiska Senior Client Managers till vårt team. Vi söker dig som är precis som oss – har nära till skratt, är driven, brinner för att ge bra service och triggas av att arbeta mot uppsatta mål. En nyckel på Gazella är att bygga långvariga relationer med sina kunder. Vi letar efter dig som är genuint intresserad av dina kunder, deras verksamhet och samtidigt har förmågan att utmana dem i deras tankar. Gazella jobbar proaktivt för att utvecklas framåt och är snabba med att testa moderna lösningar för att arbeta så optimerat som möjligt. Vi söker dig som är redo att utvecklas i en dynamisk och inspirerande affärsmiljö tillsammans med människor som har siktet inställt på utveckling och framtid, samtidigt som vi vet att långsiktighet och relation är nycklarna för att lyckas.

Om rollen

Som Kundansvarig säljare, Senior Client Manager, kommer du bygga upp din egen kundbas, initialt via nyförsäljning och sedan i ökad grad via merförsäljning. Du rapporterar direkt till säljchef och arbetar i en verksamhetsnära roll, både operativt med försäljning, samtidigt som du får vara delaktig i uppbyggnaden av en ny funktion med tillhörande system, processer och rutiner. Flera av våra Client Managers har linjeerfarenhet från branschen, inom revison, som CFO eller med AP/AR bakgrund. Du kommer därför rakt in i ett mycket kompetent team både utifrån ett säljperspektiv men också för att vi ligger i framkant vad det gäller förståelse för kunds verksamhet och kan stötta dem med att optimera sina verksamheter.

Vad Gazella erbjuder dig

Gazella är ett snabbt växande företag, där du har stora möjligheter att göra skillnad och skapa synliga resultat. Vi ligger mitt i centrala Stockholm i GT30 huset, som erbjuder gym, yoga och nätverkande aktiviteter. På Gazella jobbar vi aktivt med vår personalkultur. Du erbjuds en roll på ett företag i en målstyrd, social, hjärtlig och familjär kultur, där man trivs och har roligt på jobbet. Gazella håller fanan högt gällande konsult och personalvård där balans mellan privatliv och arbetsliv är viktigt och som en del i detta erbjuder vi hybridkontor, en möjlighet att arbeta delvis på plats och delvis på distans. För att hålla teamkänslan på topp erbjuder vi en rad olika aktiviteter, såsom sportaktiviteter, massage, restaurangbesök, after work och en årig konferensresa. För att se mer om detta får du gärna titta in på vårt Instagramkonto.

Din utmaning

I rollen som Senior Client Manager på Gazella, kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara:

  • Ansvara för hela kundresan, från prospektering, kontakt och bearbetning av nya kunder till förhandling och försäljning via fysiska och digitala möten.
  • Arbeta för att fortsätta stärka vårt nätverk och relationer med befintliga kunder.
  • Vara delaktig i att utveckla säljfunktionen med hjälp av digitala flöden och verktyg. På detta sätt bidrar du med att skapa förutsättningar för Gazella att vara det självklara valet av interims- och rekryteringspartner.
  • Aktivt samarbeta med andra funktioner såsom marknad- och operationsteamen för att optimera våra processer.

Erfarenhet

Till denna roll söker vi dig som är redo för att ta nästa steg i din karriär som säljare och vill bli en del av ett målinriktat team med härlig gemenskap. Vi sätter ett högt värde på din inställning och personlighet, då det är av största vikt för att du ska lyckas i rollen och trivas hos oss. Det är meriterande med en akademisk utbildning och tidigare erfarenhet från tjänsteförsäljning och/eller tidigare erfarenhet inom rekryterings- och konsultbranschen. Om du har linjeerfarenhet från ekonomifunktionen, ser vi det som mycket meriterande. Vi ser gärna att du tidigare arbetat inom B2B försäljning samt har erfarenhet från mötesbokning och att bearbeta nya kunder. Du pratar flytande svenska och engelska.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har ett högt tempo, vill framåt, gärna utmanar status quo och förstår vikten av att vara en naturlig varumärkesbyggare och har talang för det. Du har en stark kommunikativ förmåga samt god förståelse för organisationer och affärer. Du har ett naturligt engagemang och trivs med att arbeta mot uppsatta mål. Vidare har du förmåga att kombinera ditt starka målfokus med att bygga långsiktiga och hållbara relationer. Då vi är ett bolag i tillväxt tror vi att du trivs i föränderliga miljöer, där du både har ett affärsdriv och uppskattar möjligheten till att påverka processer och bidra med kreativa idéer och synpunkter.

Gazella

Gazella arbetar med rekrytering och interimstjänster inom ekonomi samt supply chain genom dotterbolaget Gazella Business Support. Gazella arbetar i specialiserade team inriktade på chefspositioner, controlling och löpande redovisning. Våra erfarna rekryteringskonsulter och personalvetare arbetar nära våra experter med lång operationell linjeerfarenhet. Vi har kompetensen som krävs för att förstå vilka kunskaper och egenskaper som behövs för att nå framgång i ekonomifunktionens alla olika positioner. Gazella är ekonomens partner genom karriären, både när du söker nya utmaningar eller när du behöver hjälp med att hitta kompetens till ert företag! Läs mer om oss på vår hemsida: gazella.se.

Ansökan

Låter det som en roll som skulle passa dig? Vi intervjuar kandidater löpande för denna tjänst, så skicka in ditt CV redan idag via ansök-knappen! Vid frågor eller funderingar kring tjänsten är du välkommen att kontakta Erik Wennhall (erik.wennhall@gazella.se) som är ansvarig rekryterare för denna tjänst. Hoppas få höra från dig!

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Skicka in ansökan” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta mig:

Erik Wennhall, VD Gazella