Business Controller till växande e-commerce bolag

gazella

Gazella rekryterar nu en affärsdriven Business Controller till ett attraktivt och växande bolag inom e-commerce och retail. Bolaget, som har kontor i centrala Stockholm, jobbar globalt och har en prestigelös och modern kultur. I rollen som Business Controller kommer du att vara en nära och strategisk businesspartner till Head of Merchandising samt jobba aktivt med support och analys för att stödja säljavdelningen. Till denna roll söker vi därför en initiativtagande, analytisk och business-minded person med en nyfiken och prestigelös attityd.

Vi kommer att intervjua kandidater löpande för denna tjänst, så om du är intresserad av rollen – skicka in ditt CV redan idag!

Din utmaning

I rollen som Business Controller kommer dina arbetsuppgifter vara:

  • Utveckla prognos- och budgetarbete för alla marknader inklusive uppföljning.
  • Utveckla processer tillsammans med Head of Merchandising och bolagets Commercial team utifrån ett business controllerperspektiv och ta initiativ för att förbättra affären och lönsamheten.
  • Arbeta med business case tillsammans med företagsledning samt stöd i strategiska projekt.
  • Driva interna utvecklingsprojekt som syftar till att effektivisera processer och rutiner.
  • Utveckling av power-BI för att effektivisera rapportering, analyser och beslutsunderlag.

Erfarenhet

Vi söker dig med en akademisk examen inom ekonomi samt 3–5 års erfarenhet av arbete med finansiell analys och business controlling eller bakgrund inom management consulting. Du är van vid att analysera stora datamängder, har god systemvana och är en mycket van användare av Excel. Tidigare erfarenhet av power-BI och arbete inom retail eller e-commerce är meriterande. Då bolaget jobbar internationellt, ser vi också att du bör kommunicera flytande i svenska och engelska, i både tal och skrift.

Personliga egenskaper

Till denna roll letar vi efter en orädd, initiativtagande och affärsdriven person som trivs i en dynamisk och händelserik miljö. Du utför ditt arbete mycket noggrant och har en förmåga att på ett strukturerat sätt hantera många olika kontaktytor och projekt som löper parallellt. Vidare viker du inte undan när du stöter på problem utan hanterar dessa på ett kreativt och proaktivt sätt och utför ditt arbete ansvarsfullt och självständigt. Du är kommunikativ och trivs att ha flera kontaktytor ut i organisationen.

Ansökan

Har vi fångat ditt intresse? Ansök genom att registrera ditt CV på Gazellas hemsida via ansök-knappen! Har du frågor är du välkommen att kontakta Stina Carlsson (stina.carlsson@gazella.se) som är ansvariga rekryterare för denna tjänst.

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Skicka in ansökan” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta mig:

Stina Carlsson Gazella Rekrytering