Business Controller till Attendo

Gazella rekryterar nu en Business Controller till Attendo i Stockholm. Attendo är ett av Nordens ledande omsorgsföretag. Det grundades för över 35 år sedan och finns idag i Sverige, Finland och Danmark. Koncernen har i dagsläget drygt 25 000 anställda samt är noterat på OMX Stockholm Mid Cap.   

 

I rollen som Business Controller på Attendo kommer du ansvara för business controlling i en av bolagets regioner och kommer arbeta nära regionchef och vara en del av regionledningen. Du kommer på sikt självständigt ansvara för budget, prognos, analys och resultatuppföljning, driva utveckling och ständigt identifiera och presentera förbättringsinitiativ för din region. Du blir en del av Attendos Business Controlling team och rapporterar till Controllerchefen. Denna tjänst är placerad på huvudkontoret i Danderyd, med möjlighet till hybridarbete två dagar per vecka.  

 

 

Vad Attendo erbjuder dig 

Du kommer att få möjlighet att arbeta i en dynamisk och framåtlutad miljö där utveckling och effektivisering av rutiner, processer och arbetssätt uppmuntras. Du kommer att erbjudas en roll med frihet under ansvar och stor flexibilitet. För rätt person ger man möjligheten att snabbt ta sig an ett stort ansvar och ta sig an nya uppgifter man själv inte har erfarenhet av sedan tidigare.

På Attendo värderas mångfald högt, de verkar i en platt organisation och är en trygg arbetsgivare med kollektivavtal och avtalsförsäkringar. Söker du en arbetsplats där du faktiskt kan vara med och påverka, där din kompetens, ditt driv och engagemang kommer göra stor skillnad? Då kan detta vara en plats för dig!   

Din utmaning

I rollen som Business Controller på Attendo kommer dina arbetsuppgifter vara:  

 

  • Delta i budget- och prognosarbete, för din/dina regioner  
  • Löpande delta i möten med segmentschef och segmentscontroller samt ta fram underlag för presentationer till ledning  
  • Rapportering, analys och uppföljning av ekonomiska utfall.  
  • Ta fram och förbättra finansiell analys samt utveckla rutiner och processer.  
  • Medverka vid månadsbokslut.  
  • Upprätta ekonomiska beslutsunderlag och bistå vid avtalsfrågor av affärsekonomisk karaktär som tex. vid anbudsgenomgångar och kalkylarbeten.  
  • Identifiera och bidra till ökat fokus på effektiviseringar och kostnadsmedvetenhet.   
  • Driva och medverka i ad-hoc projekt inom ekonomi och finans. 

Erfarenhet  

Till den här tjänsten söker vi dig med en akademisk examen inom ekonomi eller motsvarande. Du har minst 3 års erfarenhet av Financial eller Business Controlling, alternativt från revision eller redovisning. Du har mycket goda excelkunskaper och behärskar både svenska och engelska flytande, i tal och skrift. Erfarenhet av BI-verktyg är meriterande.    

 

Personliga egenskaper 

Som person är du analytisk, pedagogisk och driven. Du har ett öppet sinne och vågar prova på nya arbetssätt för att fortsätta utveckla verksamheten och dig själv. Vidare är du är en ambitiös och resultatorienterad person som trivs i en social roll där du kan knyta nya kontakter. I rollen krävs det även att du på ett fokuserat och ansvarsfullt sätt arbetar mot högt uppsatta mål, såväl självständigt som i team.   

 

Om Attendo

Attendo är ett av Nordens ledande omsorgsföretag med drygt 25 000 anställda i Sverige, Finland och Danmark. Deras resa startade för över 35 år sedan när de fick Sveriges första entreprenadavtal inom hemtjänsten i Danderyd. Sedan starten på 1980-talet har Attendo utökat verksamheten till många fler platser och nya verksamhetsområden. Idag finns Attendo på ett 70-tal orter i Sverige och kan förutom äldreomsorg också erbjuda omsorg för personer med funktionsnedsättningar (LSS) samt individ- och familjeomsorg (IOF).Läs mer om Attendo på deras hemsida: https://www.attendo.se/ 

 

Ansökan

Ansökningar hanteras löpande, passar du in på ovanstående profil? Ansök redan idag via ansök-knappen! I den här rekryteringen samarbetar Attendo med Gazella.
Har du frågor är du välkommen att kontakta Sophie Falk (
sophie.falk@gazella.com) som är ansvarig rekryterare för denna tjänst. 

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Skicka in ansökan” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta mig: