Bolagsekonom till internationellt bolag

gazella

Gazella söker nu en bolagsekonom för ett internationellt bolag med kontor i södra Stockholm. I samband med ökad tillväxt behöver nu ekonomifunktionen på detta bolag utökas med en bolagsekonom. Som bolagsekonom kommer du vara med och ansvara över ett flertal bolag inom koncernen. Vi söker dig med 2–5 års tidigare erfarenhet som redovisningsekonom/bolagsekonom som i ditt arbete är van vid att inneha en bred roll med många olika arbetsuppgifter.

Detta är ett interimsuppdrag på 6 månader med start omgående och möjlighet till överrekrytering vid uppdragets slut.

Din utmaning

I rollen som bolagsekonom kommer du att:

  • Övergripande ansvara över flera bolag.
  • Sköta den löpande bokföringen inklusive kund- och leverantörsreskontra.
  • Genomföra avstämningar och bokslutsarbete samt konsolidering.
  • Upprätta årsbokslut med stöttning från CFO.
  • Föreslå och delta i interna projekt och förbättringar av processer.

Vad Gazella erbjuder dig

Bli en del av Gazellas konsultnätverk! Vi är övertygade om att konsultuppdrag skapar möjlighet att snabbt samla på sig mycket erfarenhet från olika branscher, testa olika företagsformat och möta olika organisationsstrukturer och kulturer. Vi arbetar ständigt med en rad spännande bolag i flera olika branscher och erbjuder dig konsultuppdrag som passar dina behov. Som anställd konsult hos Gazella får du ta del av våra nätverkande och roliga event och du erbjuds friskvårdsbidrag och pension. Gazella vill vara din långsiktiga partner genom karriären. Hos oss kan du lita på omtanke för din trivsel, uppföljning och utveckling.

Ansökan

Ansök redan idag via ansök-knappen! Har du frågor är du välkommen att kontakta Maja Klint (maja.klint@gazella.se) som är ansvarig rekryterare för denna tjänst.

Gazella arbetar ständigt med en rad spännande bolag, i flera olika branscher. Är du ekonom eller ledare? Skicka in ditt CV för att öka dina chanser till nya jobbmöjligheter!

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Skicka in ansökan” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta mig:

Maja Klint Gazella Interim Accounting