Bolagsekonom till Cary Group

Gazella rekryterar nu en bolagsekonom till Cary Group. Cary Group är ett börsnoterat förvärvsintensivt bolag och är idag en av marknadsledarna i Sverige, Danmark, Norge, Storbritannien och Spanien inom reparation och byte av bilglas med ett kompletterande erbjudande inom reparation av plåt- och lackskador och SMART Repair (Small to Medium Area Repair Techniques).

Vad Cary Group erbjuder dig

Cary Group erbjuder en inspirerande arbetsmiljö som uppmuntrar till självständighet och tilltro i sig själv. Verksamheten växer och du kommer att arbeta i en noterad miljö i ljusa lokaler i Hammarby Sjöstad på svenska huvudkontoret. Dina kollegor i teamet trivs med att arbeta tillsammans och utmanar varandra till nästa nivå.

Vi intervjuar kandidater löpande för denna tjänst så om du är intresserad av rollen – skicka in ditt CV redan idag!

Din utmaning

I rollen som bolagsekonom på Cary Group kommer dina arbetsuppgifter vara:

  • Upprättande av månads-, kvartals- och årsbokslut inkl årsredovisning för våra toppbolag samt löpande bokföring.
  • Inrapportering samt upprättande av skatt- och momsdeklarationer.
  • Inrapportering av bokslut till koncern i koncernredovisningssystemet AARO samt avstämning av koncernmellanhavanden.
  • Fakturering och uppföljning av transfer pricing transaktioner i koncernen.
  • Fakturering och uppföljning av interna lån/räntor i olika valutor i koncernen.

Erfarenhet

Till denna roll söker vi dig som är utbildad civilekonom, eller har en annan likvärdig utbildning, samt att du har arbetat i minst två år med kvalificerad redovisning och bolagsansvar. Du har mycket goda kunskaper i Excel och uttrycker dig väl både på svenska och engelska, i såväl tal som skrift. Vidare är det meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i en börsnoterad miljö samt arbete i Navision, Balancer eller Aaro. Om du tidigare hanterat inrapportering och/eller bokföring av IFRS är även det ett stort plus.

Personliga egenskaper

Vi ser gärna att du är en kommunikativ och flexibel person och att du trivs i händelserika och föränderliga miljöer. Vidare är det viktigt att du är bekväm med många kontaktytor både internt och externt. Vi tror även att du kan presentera idéer och lösningar för att tillsammans med teamet arbeta med utveckling och förbättring av interna processer och rutiner.

Om Cary Group

Cary Group är ett börsnoterat förvärvsintensivt bolag med legala enheter i Sverige, Norge, Danmark, Storbritannien, Tyskland, Spanien och Portugal.

I dag är Cary Group är en av marknadsledarna i Sverige, Danmark, Norge, Storbritannien och Spanien inom reparation och byte av bilglas med ett kompletterande erbjudande inom reparation av plåt- och lackskador och SMART Repair (Small to Medium Area Repair Techniques). För mer information se carygroup.com

Ansökan

Ansökningar hanteras löpande, passar du in på ovanstående profil? Ansök redan idag via ansök-knappen! Har du frågor är du välkommen att kontakta Lovisa (lovisa.fast@gazella.se) som är ansvarig rekryterare för denna tjänst.

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Skicka in ansökan” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta mig:

lofa