Bolagsansvarig redovisningsekonom

gazella

Gazella söker nu en bolagsansvarig redovisningsekonom till ett fastighetsbolag i Stockholm. Som bolagsansvarig redovisningsekonom kommer du att arbeta i en bred roll som innehåller allt från löpande redovisning, moms, skatt och projektredovisning till bokslut och årsredovisning, där du kommer att ansvara för ett antal bolag. Vi kommer att intervjua kandidater löpande för denna roll och vill därför uppmana om att skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Din utmaning

  • Projektredovisning.
  • Avstämningar, sammanställningar samt övriga utredningar.
  • Skatte- och inkomstdeklarationer.
  • Månads-, kvartals- och årsbokslut.
  • Årsredovisningar.

Erfarenhet

Vi söker dig som har universitetsutbildning i ekonomi eller motsvarande samt bred erfarenhet från redovisning där du har arbetat med upprättande av årsbokslut och årsredovisning enligt K3. Du kommunicerar obehindrat på svenska i både tal och skrift. Vidare ser vi att du är en god användare av Excel och det är även mycket meriterande om du har erfarenhet från fastighetsbranschen och Agresso.

Personliga egenskaper

I denna process kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att lyckas i rollen tror vi att du är proaktiv, noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt och trivs i en dynamisk arbetsmiljö. Då rollen är utåtriktad behöver du även vara kommunikativ och serviceinriktad. För att vara framgångsrik i rollen tror vi också att du är en person som är skicklig på att se helheten samtidigt som du har ett öga för detaljer.

Gazella som arbetsgivare

Bli en del av Gazellas konsultnätverk! Vi är övertygade om att konsultuppdrag skapar möjlighet att snabbt samla på sig mycket erfarenhet från olika branscher, testa olika företagsformat och möta olika organisationsstrukturer och kulturer. Vi arbetar ständigt med en rad spännande bolag i flera olika branscher och erbjuder dig konsultuppdrag som passar dina behov. Som anställd konsult hos Gazella får du ta del av våra nätverkande och roliga event och du erbjuds friskvårdsbidrag och pension. Gazella vill vara din långsiktiga partner genom karriären. Hos oss kan du lita på omtanke för din trivsel, uppföljning och utveckling.

Ansökan

Har vi fångat ditt intresse? Ansök genom att registrera ditt CV för denna tjänst! Har du frågor är du välkommen att kontakta Andreas Lennartsson (andreas.lennartsson@gazella.se) som är ansvarig rekryterare för denna tjänst.

Gazella arbetar ständigt med en rad spännande bolag, i flera olika branscher. Är du ekonom eller ledare? Skicka in ditt CV för att öka dina chanser till nya jobbmöjligheter!

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Ladda upp CV och sök tjänsten” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta mig:

Andreas-Lennartsson-Gazella-interim-accounting