Accountant, Stockholm City

gazella

Gazella rekryterar en redovisningsekonom till ett familjebolag, med verksamhet inom ekonomiska– och administrativa tjänster. Bolagskulturen är varm, hjärtlig och har högt i tak. Kontoret ligger i trevliga lokaler, mitt i Stockholm city. Vi söker dig som har en gedigen erfarenhet av redovisning, där du har gjort allt från ”ax till limpa,” är självständig inom bokslut och årsredovisning samt trivs med att stötta kollegor i ditt arbete. I denna roll kommer du att ingå i och arbetsleda ett team av två kollegor. Du erbjuds goda möjligheter till att utvecklas, såväl personligen som yrkesmässigt. För att trivas på bolaget ser vi att du är en lösningsorienterad person, som trivs med att arbeta i föränderliga miljöer där den ena dagen inte är den andra lik. 
 

Din utmaning

I rollen som Redovisningsekonom kommer dina arbetsuppgifter bland annat innefatta;
 

  • Reskontra 
  • In-och utbetalningar 
  • Avstämningar 
  • Bokslut och årsredovisning 
  • Förbättringsåtgärder 
  • Kontakt med myndigheter 
  • Skatt och moms 
  • Andra ad-hoc uppgifter

Erfarenhet

Till denna roll söker vi dig med en akademisk examen inom ekonomi eller motsvarande, med flerårig erfarenhet av ekonomiarbete. Vi ser gärna att du arbetat på redovisningsbyrå, där du kommit i kontakt med många bolag från olika branscher. Du har goda kunskaper i Excel. Erfarenhet av  

Wolters Kluwer är en fördel, men inget krav. Du behärskar engelska och svenska, i tal såväl som i skrift.  

 

Personlighet 

För att passa i denna roll tror vi att du är en driven och positiv person, med ett lösningsinriktat arbetssätt. Du har god förmåga att prioritera ditt arbete. Du är bra på att leda dig själv, tar egna initiativ och vågar uttrycka din åsikt.  

 

Ansökan

Ansökningar hanteras löpande, passar du in på ovanstående profil? Ansök redan idag via ansök-knappen! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Pauline Mann på: pauline.mann@gazella.se som är ansvarig rekryterare för denna tjänst. 

 

 

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Skicka in ansökan” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta mig:

Pauline Mann