Account/Redovisningsekonom till Life Science bolag

gazella

Gazella rekryterar nu en redovisningsekonom till ett bolag inom Life Science, med ett välfungerande moderbolag i Tyskland. Bolagets mission är att hjälpa nervskadade människor att få en bättre livskvalitet. Bolaget har nära samarbete med forskare på området och har haft fantastiska resultat, såväl ur klinisk- som ur ett bolagshänseende. I denna roll kommer du ingå i ett team av fem och rapporterar direkt till Head of Finance.

Vad bolaget erbjuder dig

Bolagskulturen är färgad av entreprenöriell nerv, det är högt i tak och en inkluderande arbetsstil. Här får du möjlighet att arbeta i ett stabilt tillväxtbolag med ett mycket starkt moderbolag och många utvecklingsmöjligheter. Dessutom får du möjlighet att bidra till att hjälpa utsatta människor till ett bättre liv. I tjänsten ingår tjänstepension, friskvårdsbidrag samt flextider och möjlighet till arbete hemifrån. Bolaget är placerat i Solna på ett rymligt och nyinrett kontor. Det finns ca 30 medarbetare på bolaget och tillsammans med systerbolaget arbetar det 90 medarbetare inom koncernens svenska del.

Din utmaning

I rollen som Redovisningsekonom kommer dina arbetsuppgifter vara:

  • Löpande redovisning.
  • Bokslut och årsredovisning.
  • Moms & Skatt.
  • Avstämningar.
  • In-och utbetalningar.
  • Rapportering.
  • Processförbättringar.
  • Eventuella Ad hoc-uppgifter.

Erfarenhet

Vi söker dig med ett par års erfarenhet av självständigt arbete av löpande bokföring samt månads- och årsbokslut. Det är en fördel om du upprättat årsredovisningar tidigare. Du har erfarenhet av att rapportera in deklarationer till Skatteverket och har kunskap inom internationell moms, eller möjlighet att snabbt sätta dig in i det området. Du har erfarenhet av att arbeta med lagerredovisning och har förståelse för lagerhantering och fakturering. Det är mycket positivt om du tidigare har arbetat inom revision.

Personliga egenskaper

Du är initiativtagande, driven, ambitiös och har en önskan att utvecklas. Du är självgående i att driva processer och prioritera ditt arbete. Du är prestigelös, har ett agilt arbetssätt och är öppen för att ta dig an nya arbetsuppgifter. Dessutom är du noggrann, strukturerad och utför ditt arbete med integritet och kvalité.

Ansökan

Ansökningar hanteras löpande, passar du in på ovanstående profil? Ansök redan idag via ansök-knappen! Har du frågor är du välkommen att kontakta Pauline Mann (pauline.mann@gazella.se), som är ansvarig rekryterare för denna tjänst.

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Skicka in ansökan” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta mig:

Pauline Mann