Lediga jobb

 

Gazella har lång erfarenhet av att tillsätta roller på alla nivåer inom ekonomi och finans.

Stockholm - Rekrytering

Gazella rekryterar nu en Redovisningsansvarig till snabbväxande fintech-bolaget Transfer Galaxy, som möjliggör för människor i Europa att skicka pengar till sina nära och kära i...

Stockholm - Interim

Gazella söker nu en konsult till ett storbolag med kontor i City i Stockholm. Bolaget är väletablerade i Sverige och har även utländsk verksamhet.

Stockholm - Rekrytering

Gazella is now recruiting an External Reporting Manager to Kry. Kry is a digital healthcare service enabling patients to meet and seek advice from healthcare...

Stockholm - Rekrytering

Gazella söker en analytisk Group Accountant till Catella. Catella är en ledande finansiell rådgivare med stor kunskap om fastighetsinvesteringar och alternativa investeringar.

Stockholm - Rekrytering

Gazella rekryterar en analytisk Business Controller till Arriva Sverige med placering på huvudkontoret i Stockholm.

Stockholm - Interim

Gazella Business Support söker för vår kunds räkning en Orderkoordinator till ett bolag i Stockholm som är på en spännande tillväxtresa.

Stockholm - Rekrytering

Gazella Business Support söker nu en operativ inköpare för en direktrekrytering till ett företag i Stockholm som är verksamma inom industri och produktion.

Stockholm - Rekrytering

Material Economics is growing and are now looking for new graduates who are interested in top-tier management consulting, focused on sustainability.

Stockholm - Rekrytering

RCO befinner sig i en tillväxtresa och utökar nu ekonomiavdelningen med en redovisningsassistent

Stockholm - Rekrytering

Vi rekryterar en inköpare med förhandlingsvana till en välkänd aktör inom FMCG/Livsmedel som nu söker nästa medarbetare till deras inköpsfunktion.

Stockholm - Rekrytering

Catella is looking for a Real Estate Investment Manager who wants to be part of the exciting journey in continuing to develop Catella’s alternative investment...

Registrera ditt cv

På Gazella är vi snabba – registrera ditt CV på under 30 sekunder för möjligheten att bli kontaktad om framtida uppdrag och nya utmaningar. Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen "Registrera CV" godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.