Lediga jobb

 

Gazella har lång erfarenhet av att tillsätta roller på alla nivåer inom ekonomi.

Stockholm - Rekrytering

Gazella is currently recruiting a junior accountant with German language skills for a well-known company in central Stockholm.

Stockholm - Rekrytering

Gazella rekryterar nu en Junior Business Controller till Attendo. I rollen som Junior Business Controller kommer du bli en del av ett stort Business Controller-team...

Stockholm - Rekrytering

Gazella rekryterar nu en driven, analytisk och förändringsorienterad Analyst med inriktning mot den affärsdrivande organisationen till Menigo.

Stockholm - Rekrytering

Gazella rekryterar nu en Redovisningsekonom till Kry. Som Redovisningsekonom blir du en viktig del av ett snabbväxande företag.

Stockholm - Rekrytering

Gazella söker nu en Redovisningsekonom för ett uppdrag till G-TEK och deras huvudkontor som är placerat norr om Stockholm.

Stockholm - Rekrytering

Nu rekryterar Gazella Business Support en kategorichef till Convini, som är originalet och Europas ledande leverantör av smarta, obemannade måltidsbutiker och kaffelösningar på arbetsplatser.

Stockholm - Rekrytering

Gazella is now recruiting a driven, analytical, and prestige-less Controller to Perrigo Nordic.

Stockholm - Rekrytering

Gazella rekryterar nu en Senior Business Controller till Attendo. I rollen som Senior Business Controller kommer du ansvara för 1-2 regioner.

Stockholm - Interim

Gazella söker nu en Business Controller för ett interimsuppdrag till ett bolag placerat i Stockholm City. Uppdraget, som är en heltidstjänst, startar så snart som...

Stockholm - Rekrytering

Gazella is currently recruiting an accountant to LOTS Group. LOTS Group is a fully owned subsidiary of Scania offering integrated transport services globally.

Oslo - Rekrytering

Gazella is now recruiting an Accounting Manager to Citycon in Oslo. As Accounting Manager you are responsible for the accounting of the local legal companies.

Stockholm - Rekrytering

Gazella rekryterar nu en Business Controller till Menigo, en helhetsleverantör som leverar mat, dryck, förbrukningsartiklar, restaurangutrustning och anknutna tjänster till privata och offentliga verksamheter.

Stockholm - Rekrytering

Gazella rekryterar nu en IT Business Controller till Permobil som tillhandahåller innovationer och skapar avancerade supportlösningar som berikar livet för människor som lever med funktionsnedsättningar.

Stockholm - Rekrytering

Gazella växer mycket kraftigt och i takt med vår fortsatta tillväxtresa letar vi efter fler fantastiska Client Managers till vårt team.

Stockholm - Rekrytering

Gazella rekryterar nu en Transaktionscontroller till Areim - en nordisk fastighetsägare och fondförvaltare med kontor i Stockholm, Helsingfors, Oslo, Köpenhamn och London.

Registrera ditt cv

På Gazella är vi snabba – registrera ditt CV på under 30 sekunder för möjligheten att bli kontaktad om framtida uppdrag och nya utmaningar. Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen "Registrera CV" godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.