Lediga jobb

 

Gazella har lång erfarenhet av att tillsätta roller på alla nivåer inom ekonomi och finans.

Stockholm - Rekrytering

Vi är nu i behov av att stärka upp vår egen ekonomifunktion med en ekonomiassistent på deltid och söker därför dig som är klar med...

Stockholm - Rekrytering

Gazella Business Support rekryterar nu en driven Kundservicemedarbetare till tillväxtbolaget XPLORA Mobile som på kort tid blivit ett av Nordens ledande IOT-företag inom smart konsumentelektronik.

Stockholm - Rekrytering

Gazella rekryterar nu en driven ekonomichef till Ricoh. Som ekonomichef arbetar du i en bred och dynamisk tjänst.

Stockholm - Rekrytering

Gazella rekryterar nu en Business Controller till Convini, som är originalet och Europas ledande leverantör av smarta, obemannade måltidsbutiker och kaffelösningar på arbetsplatser.

Stockholm - Rekrytering

Gazella rekryterar nu en driven, pedagogisk och initiativtagande Business Controller till Attendo, som är ett av Nordens ledande omsorgsföretag.

Stockholm - Rekrytering

Gazella rekryterar nu en Financial Controller till Banijay-koncernen i Sverige som ligger bakom mängder av stora TV-produktioner, så som Robinson, Let’s Dance och Sveriges mästerkock.

Stockholm - Rekrytering

Gazella rekryterar nu en Transaktions- och värderingsansvarig till Trophi, som med sina 275 fastigheter i Sverige och Finland är Nordens ledande fastighetsbolag inom dagvaruhandel.

Stockholm - Rekrytering

Gazella rekryterar nu en AP-ekonom till RCO, som befinner sig i en tillväxtresa och därav nu utökar sin ekonomiavdelning med en AP-ekonom.

Stockholm - Rekrytering

Gazella Business Support rekryterar just nu en Senior Buyer till O’Learys inköpsteam, som sitter på O´learys Support Office, mitt i centrala Stockholm.

Stockholm - Interim

Vi söker nu en Junior Business Controller till Gazellas klientbolag som är ett industribolag, med kontor i centrala Stockholm.

Stockholm - Rekrytering

Gazella is now recruiting a Group Accountant to Kry, a digi-physical healthcare provider enabling patients to meet and seek advice from healthcare professionals physically and...

Stockholm - Rekrytering

Gazella rekryterar nu en kvalificerad och erfaren Business Controller till en noterad större koncern inom marknad & kommunikation, med huvudkontor i Stockholm.

Stockholm - Interim

Vi söker nu dig som är redo för utmaningen att bli Supply-Chain Coordinator till vår kund som arbetar inom FMCG  i centrala Stockholm.

Stockholm - Rekrytering

Gazella is now recruiting an entrepreneurial and fast-learning Business Controller to Spiffbet, an iGaming group with focus on operating casinos and providing games to other...

Stockholm - Interim

Gazella söker en Operativ inköpare till vår kund belägen i Stockholm, för ett konsultuppdrag på minst sex månader med möjlighet till överrekrytering.

Registrera ditt cv

På Gazella är vi snabba – registrera ditt CV på under 30 sekunder för möjligheten att bli kontaktad om framtida uppdrag och nya utmaningar. Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen "Registrera CV" godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.