Lediga jobb

 

Gazella har lång erfarenhet av att tillsätta roller på alla nivåer inom ekonomi och finans.

Stockholm - Rekrytering

Gazella rekryterar nu en Ekonomiansvarig till Huset Under Bron, som består av nattklubbarna Trädgården och Under Bron. Trädgården bjuder på en unik klubbupplevelse, vilket skapat...

Stockholm - Interim

Gazella söker efter en Lönespecialist till en attraktiv arbetsgivare centralt i Stockholm, som kommer få en betydande roll med självständigt ansvar för hela löneprocessen.

Stockholm - Rekrytering

Gazella is now recruiting a driven and business-oriented CFO to the design company Bemz. Bemz is a Stockholm based, global e-commerce company specializing in custom-made...

Stockholm - Rekrytering

Gazella is now recruiting an Accounting Manager to the leading player within street-fashion and sneaker lifestyle, Caliroots.

Stockholm - Rekrytering

Gazella söker Treasuryförvaltare till Fjärde AP-fonden. Fonden är i en process att inrätta en treasuryfunktion med dedikerat ansvar för fondens likviditet och totala kassa.

Stockholm - Interim

Gazella söker ekonomistudenter till konsultuppdrag för att stödja våra klientbolag i Stockholm under sommaren men även långsiktigt.

Stockholm - Rekrytering

I Gazellas fortsatta resa mot att bli den självklara rekryteringspartnern inom vår nisch, söker vi nu en Senior Account Manager som vill vara med och...

Registrera ditt cv

På Gazella är vi snabba – registrera ditt CV på under 30 sekunder för möjligheten att bli kontaktad om framtida uppdrag och nya utmaningar. Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen "Registrera CV" godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.