Lediga jobb

 

Gazella har lång erfarenhet av att tillsätta roller på alla nivåer inom ekonomi och finans.

Stockholm - Interim

Gazella söker ekonomistudenter till konsultuppdrag för att stödja våra klientbolag i Stockholm under sommaren men även långsiktigt.

Stockholm - Rekrytering

Gazella rekryterar nu en Business Analyst till Nordax Bank AB. Du kommer att vara en del av ett analysteam om 5 personer.

Stockholm - Rekrytering

Gazella rekryterar nu en Redovisningschef till Royal Design Group, Nordens ledande e-handelsaktör inom design, möbler och heminredning.

Stockholm - Rekrytering

Gazella rekryterar nu en initiativtagande Redovisningsekonom till Visual Art, en internationell digital reklam- och mediekoncern med huvudkontor i Stockholm.

Stockholm - Rekrytering

I Gazellas fortsatta resa mot att bli den självklara rekryteringspartnern inom vår nisch, söker vi nu en Senior Account Manager som vill vara med och...

Registrera ditt cv

På Gazella är vi snabba – registrera ditt CV på under 30 sekunder för möjligheten att bli kontaktad om framtida uppdrag och nya utmaningar. Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen "Registrera CV" godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.