Din partner i karriären

Vi är stolta över att samarbeta med många attraktiva arbetsgivare och vi kan erbjuda ekonomijobb på alla nivåer under hela din karriär.

Vilken roll / karriär passar dig?

Vi har klienter av varierande storlek som är verksamma inom flertalet olika branscher och tack vare detta har vi möjligheten att erbjuda våra kandidater anställningar och tidsbegränsade uppdrag inom många olika områden och nivåer.Vi kan vara din långsiktiga partner under karriären genom att erbjuda ett stort utbud av jobbmöjligheter.

Idag har vi cirka 50 interimskonsulter som arbetar hos våra klientbolag, men som är anställda hos Gazella. Dessa medarbetare är Gazellas ambassadörer och vårt mål är att alla våra konsulter ska känna sig som en del av vårt team, även om vi inte sitter på samma kontor.

Idag har vi cirka 30 interima managers som arbetar hos våra klientbolag. Vi är ständigt på jakt efter erfarna chefer till interima konsultuppdrag i ledande befattningar. Vårt nätverk av Interim Managers efterfrågas av kunder vid hastiga organisationsförändringar, vikariat vid föräldraledighet eller vid projekt inom till exempel change management.

Läs mer om dina alternativ med Gazella som karriärspartner

300

Uppdrag senaste året

Vi har genomfört över 300 rekryterings- och konsultuppdrag under de senaste 12 månaderna.

85

Intervjuer varje vecka

Vi intervjuar 85 ekonomer varje vecka.

52

Veckor

Vi arbetar hårt hela året för att hjälpa kandidater och konsulter till nya utmaningar.

Hur får du drömjobbet?

Vi på Gazella hjälper dig gärna

  • Hur du optimerar din linkedin-profil
  • Hur du kan ta hjälp av ditt nätverk
  • Hur du vässar ditt cv till nästa nivå
  • Hur du kan använda rekryteringsbolag
  • Hur du ska tänka med referenser
  • Hur du förbereder dig inför intervjun

Följ våra råd för att få drömjobbet

Ett axplock av de företag vi samarbetar med

Gazella samarbetar med väletablerade och internationella arbetsgivare inom olika branscher.

Registrera ditt cv

På Gazella är vi snabba – registrera ditt CV på under 30 sekunder för möjligheten att bli kontaktad om framtida uppdrag och nya utmaningar. Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen "Registrera CV" godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.