Kraftfull satsning på medarbetare och tillväxt – Gazella stärker ledningsgruppen med Ulrika Linnersjö

Kraftfull satsning på medarbetare och tillväxt - Gazella stärker ledningsgruppen med Ulrika Linnersjö

Ulrika Linnersjö

Gazella välkomnar Ulrika Linnersjö som Chief Human Resource Officer. Ulrika kommer att ingå i ledningsgruppen och inta en central roll i bolagets fortsatta expansion och utveckling med fokus på medarbetare.

Ulrika har en imponerande bakgrund och erfarenhet av personalutveckling med fokus på tillväxtbolag. Hon har tidigare jobbat på Academic Work, där hon bland var Managing Director för den norska marknaden. Ulrika har även jobbat på Doktor.se och Benify där mycket fokus har legat på rekrytering och att bygga upp en HR-funktion i starkt växande bolag, och kommer senast från Medtech-bolaget OneLab.

“Jag känner mig oerhört glad över detta förtroende, och är enormt pepp på att få axla en sådan komplex och motiverande roll inom en bransch vars huvudfokus ligger på medarbetarnas utveckling samt de relationer vi bygger mellan kollega, konsult, kandidat och kund.

Jag trivs allra bäst mellan disciplinerna strategi och tillväxt. Att få kavla upp ärmarna tillsammans med alla kollegor för att verkställa målen, och gemensamt ta Gazella vidare mot nya höjder är en utmaning jag verkligen ser fram emot”, berättar Ulrika Linnersjö, nytillträdd Chief Human Resource Officer.

“Jag är riktigt stolt över att meddela denna betydande förstärkning i vår ledningsgrupp med tillsättningen av Ulrika Linnersjö, som vår nya Chief Human Resource Officer (CHRO). Ulrika kommer att axla en central roll i att vidareutveckla vår organisationskultur och föra med sig en omfattande bakgrund av expertis inom personalutveckling och ledarskap, som är en viktig grund för våra medarbetare och ledarskapet på Gazella”, säger Erik Wennhall, koncernchef och VD för rekryteringskoncernen RecruitTech Sweden och dotterbolaget Gazella.

“Vi har en tydlig strategi kring att vara den självklara mötesplatsen mellan dagens ekonomer och arbetsgivare, där vi tydliggör vårt fokus och självklara position mot olika roller inom ekonomi och inköp, som spänner mellan generalister, specialister och chefer, där Ulrika kommer att kunna stötta upp organisationen mot hur vi internt tar oss dit”, avslutar Erik.

 


 

Gazella är den självklara mötesplatsen mellan dagens ekonomer och arbetsgivare.

Gazella AB ingår i koncernen RecruitTech, och är en av Sveriges ledande aktörer av rekrytering och interimstjänster inom ekonomi.

I våra specialiserade team arbetar både seniora rekryteringskonsulter, personalvetare samt personer med gedigen operationell erfarenhet inom ekonomi.

I kombination med snabb profilmatchning genom Gazellas kompetensdatabas Track säkerställer vi en effektiv, träffsäker och hållbar matchning.

Inom koncernen finns även Gazella Business Support AB, som primärt fokuserar på personalförsörjning inom Supply Chain. Tillsammans omsätter bolagen ca. 210 miljoner med ca. 200 medarbetare.

 

För frågor, kontakta:

Erik Wennhall, Koncernchef och VD
Tel: +46 76-176 01 10

Ulrika Linnersjö, Chief Human Resource Officer
Tel: +46 76-176 01 95


Övriga pressfrågor:

Soraya H. Contreras, Chief Marketing Officer
soraya.contreras@gazella.se
+4676 176 01 83

 

Mer från bloggen

Evolutionen av Controllerrollen

Vi lever i en snabbföränderlig tid där digitalisering, AI och ökat hållbarhetsfokus påverkar företagen. Som nyckelroll och bollplank till ledningen spelar Controllern en viktig roll...

evolutionen av controllerrollen

Fördelar med att jobba som ekonomikonsult

Att arbeta som ekonomikonsult är idag en relativt vanlig anställningsform som ger en fantastisk möjlighet att snabbt bygga på sig en hel del erfarenhet. Det...

Fördelar med att vara ekonomikonsult