Karriärevent för juniora ekonomer

Öka dina chanser till att få ditt drömjobb genom att få rekryterarnas bästa tips! Isabelle Nordgren och Hugo Bergström, rekryteringskonsulter på Gazella, delar med sig av sina kunskaper om hur du skriver ett bra cv, optimerar din Linkedin på bästa sätt och hur du fångar en rekryterares uppmärksamhet under intervjun!

Har du nyligen avslutat studier inom ekonomi eller finans? Eller närmar det sig examen och det börjar bli dags att söka jobb? Det kan kännas spännande men även svårt att veta vad nästa steg i karriären ska bli och hur man kan ta sig dit.

Den 25 april bjuder Gazella in till en exklusiv karriärkväll där du tillsammans med Isabelle och Hugo diskuterar:

  • Hur du optimerar din linkedin-profil.
  • Hur du vässar ditt cv till nästa nivå.
  • Hur du förbereder intervjun och intervjuteknik.
  • Olika karriärvägar inom ekonomi och vad de olika rollerna innebär.

Detta är ett exklusivt event med ett fåtal gäster där vi erbjuder ett begränsat antal platser. Ansök via länken nedan för att få chansen vara med!

Var:    Gazellas kontor på Grev Turegatan 30, plan 2.
När:    25 april. 17.30.
Hur:   Middag, fika och seminarium ingår.

Vem är du?
Vi vill välkomna dig som för tillfället studerar, eller precis avslutat, en utbildning inom ekonomi på universitet, yrkeshögskola eller motsvarande. Som person är du positiv, initiativtagande och gillar utmaningar. I ditt arbete är du noggrann, strukturerad och ansvarsfull. Du utför dina arbetsuppgifter självständigt, samtidigt som du samarbetar väl i grupp.

Är detta du?
Ansök redan idag via länken nedan för att få chans till att medverka:

ANSÖK!

 

 

Just nu söker Gazella ekonomistudenter till sommarjobb och konsultuppdrag hos flera spännande bolag i Stockholm. Läs mer HÄR.

 

 

Mer från bloggen

CSRD: En genomgång för ekonomer

Den europeiska lagstiftningen om hållbarhetsrapportering har tagit ett stort steg framåt med Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD). Den nya hållbarhetsrapporteringen har lyfts till samma nivå...

så bemöter du de höga förväntningarna på dig som konsult

Evolutionen av Controllerrollen

Vi lever i en snabbföränderlig tid där digitalisering, AI och ökat hållbarhetsfokus påverkar företagen. Som nyckelroll och bollplank till ledningen spelar Controllern en viktig roll...

evolutionen av controllerrollen

Fördelar med att jobba som ekonomikonsult

Att arbeta som ekonomikonsult är idag en relativt vanlig anställningsform som ger en fantastisk möjlighet att snabbt bygga på sig en hel del erfarenhet. Det...

Fördelar med att vara ekonomikonsult

Kontakta oss gärna

  • Namn:
  • E-post:
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.