Gazella startar nytt dotterbolag – Gazella Business Support

​Gazella hyr ut och rekryterar personal inom ekonomi och finans. Nu har bolaget utökat deras kunderbjudande i ett nytt specialiserat bolag, Gazella Business Support, som fokuserar på administrativa och verksamhetsstödjande roller. Gazella Business Support har under de senaste fem månadernas uppbyggnadsfas arbetat hårt för att bygga upp en stark kandidatdatabas och erbjuder sedan årsskiftet rekrytering och interimslösningar inom Administration, Office, Inköp och Support.

Julia_Dahl_GazellaBusinessSupport

​Gazella har sedan 2014 varit på en stark tillväxtresa och efter fem år på Gazella, anställs nu Julia Dahl som Chief Operating Officer för att leda den nya satsningen av dotterbolaget.

– Vi har under de senaste åren sett en ökande efterfrågan på administrativa och verksamhetsstödjande roller hos våra nuvarande kundföretag på Gazella och det känns därför roligt att vi nu kan erbjuda det. Efter mina fem år på Gazella känns det jättekul att få möjligheten att bygga upp bolagets första dotterbolag tillsammans med ett jättestarkt nytt men erfaret team som är engagerat och nytänkande. Vårt team ser alla mycket fram mot denna resa där vår vision är att bli det självklara valet vid rekrytering och interimstjänster inom vår nisch, säger Julia.

Gazella Business Support har hittills hjälpt kundföretag med att tillsätta roller som exempelvis inköpassistenter, orderadministratörer och kontorsassistenter. Julia berättar hur hon ser möjligheten att nu utökat kunna hjälpa kundbolagen med deras kompetensförsörjning, samtidigt som man fortsätter arbeta specialiserat.

– Nu när Gazella blir koncern får vi chansen att kunna hjälpa kunder hitta rätt personal med en bred bas i utbudet samtidigt som vi som specialiserat bolag kan bli experter på vår marknad. Vi fortsätter bygga kvalitativa processer med hjälp av den redan väletablerade Gazella-modellen där vi alltid arbetar proaktivt och står redo med kandidater redan innan behov uppstår. På det sättet kommer även Gazella Business Support kunna erbjuda våra kunder och kandidater en snabb, flexibel och preciserad tjänst, säger Julia.

 

Läs mer om Gazella Business Support

Mer från bloggen

Evolutionen av Controllerrollen

Vi lever i en snabbföränderlig tid där digitalisering, AI och ökat hållbarhetsfokus påverkar företagen. Som nyckelroll och bollplank till ledningen spelar Controllern en viktig roll...

evolutionen av controllerrollen

Fördelar med att jobba som ekonomikonsult

Att arbeta som ekonomikonsult är idag en relativt vanlig anställningsform som ger en fantastisk möjlighet att snabbt bygga på sig en hel del erfarenhet. Det...

Fördelar med att vara ekonomikonsult

Kontakta oss gärna

  • Namn:
  • E-post:
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.