Skip to main content

25 SEPTEMBER 08.00-10.00

CSRD: Praktiska verktyg för effektivt hållbarhetsarbete.

Gazella Morning Routine

CSRD: Praktiska verktyg för effektivt hållbarhetsarbete.

Välkommen till en frukostföreläsning och workshop om hållbarhet och CSRD. Du kommer att få konkreta tips och praktiska verktyg, samt metodik för ett effektivt hållbarhetsarbete, med fokus på CSRD och dess påverkan, risker och nya affärsmöjligheter.

Gazella bjuder in dig till en kostnadsfri föreläsning, som riktar sig till dig som är CFO, Ekonomichef, Head of Controlling eller Redovisningschef, och ansvarar för en fungerande hållbarhetsrapportering.

Vi har bjudit in Eva Vati, som är specialist inom CSRD och grundare till två bolag som arbetar med att hjälpa företag att förbättra sin prestanda inom hållbarhet och rapportering.

Föreläsningen kommer att handla om:
  • CSRD direktiven och dess effekter på svenska företag samt vilka risker och affärsmöjligheter detta skapar.
  • Vilka de viktigaste kraven i CSRD är, och hur de påverkar olika delar av verksamheten.
  • Verktyg och metodik för effektivt hållbarhetsarbete, inklusive väsentlighetsbedömning, mätning och analys av hållbarhetsdata och rapportering av hållbarhetsinformation.
Du kommer att få:
  • En steg-för-steg-guide för att komma igång med ditt hållbarhetsarbete och rapportering som du kan ta med dig hem.
  • Fallstudier från svenska företag som framgångsrikt implementerar CSRD, samt företag som ännu inte omfattas men som framgångsrikt förbereder sig på ett effektivt sätt.
  • Göra övningar, där vi arbetar med korta verklighetsbaserade case-exempel kopplade till CSRD.
  • Möjlighet att få individuell rådgivning från vår expert Eva Vati, och nätverka med andra deltagare för att tillsammans diskutera hållbarhetsfrågor.
Eva Vati CSRD föreläsning Gazella Morning Routine
Om föreläsaren Eva Vati

Eva är grundare till VATI of Sweden och VERIFY Agency of Sweden.

VATI of Sweden erbjuder utbildning, rådgivning och konsultarbete av hållbarhet till organisationer som vill förbättra sin prestanda inom hållbarhet.

VERIFY Agency of Sweden är det första företaget i världen som har fått en officiell ackreditering från Swedac för att kontrollera att organisationers hållbarhetspåståenden stämmer överens med internationella standarder och riktlinjer.

Övrigt

Föreläsningen hålls på svenska. Det kommer att fotograferas för våra sociala kanaler, kontakta oss innan eventet om du inte vill synas i bild.

 

Begränsat antal platser. Anmäl dig redan idag för att säkra din plats!

Fler kommande event