Ekonomiassistent inom leverantörsreskontra

gazella

Gazella söker nu två ekonomiassistenter inom leverantörsreskontra, med minst ett års erfarenhet, till en växande svensk koncern med kontor i centrala Stockholm. Vi söker dig som är en driven och noggrann person som inte är rädd för att visa framfötterna. Du har erfarenhet från arbete som ekonomiassistent eller redovisningsassistent på ekonomiavdelning sedan tidigare och är van vid stora reskontraflöden.

Tjänsten börjar som ett konsultuppdrag i sex månader med ambition att övergå till en anställning hos vår kund. Då vi intervjuar kandidater löpande och uppdraget startar omgående, ber vi dig skicka in ditt CV redan idag!

Din utmaning

I rollen som ekonomiassistent i denna roll kommer dina arbetsuppgifter vara:

  • Utföra löpande arbete med leverantörsreskontra med kontroll och avstämning av leverantörsfakturor.
  • Besvara leverantörsförfrågningar och sköta kontakten med leverantörer rörande betalningar.
  • Följa upp eventuella oklarheter i leverantörsfakturorna med leverantörerna.
  • Löpande skanning av fakturor och betalningar.
  • Vara ett pålitligt stöd och assistera i det dagliga redovisningsarbetet.
  • Föreslå och delta i interna projekt och förbättringar av processer.

Erfarenhet

Vi söker dig med erfarenhet från arbete på ekonomi- eller redovisningsavdelning med goda kunskaper om leverantörsreskontraprocessen. Du har en yrkesutbildning eller universitetsexamen i ekonomi eller motsvarande samt uttrycker dig väl på svenska och engelska i både tal och skrift.

Personliga egenskaper

Som person är du driven, ansvarsfull och bidrar med en god stämning runt omkring dig. Du kan hantera en stor variation av arbetsuppgifter och leverera hög kvalitet inom utsatt tidsram. Du har lätt för att lära dig nya saker, är flexibel och genomför ditt arbete ansvarsfullt. Du har också ett intresse och en förmåga att se hela processen och föreslå förbättringar.

Vad Gazella erbjuder dig

Bli en del av Gazellas konsultnätverk! Vi är övertygade om att konsultuppdrag skapar möjlighet att snabbt samla på sig mycket erfarenhet från olika branscher, testa olika företagsformat och möta olika organisationsstrukturer och kulturer. Vi arbetar ständigt med en rad spännande bolag i flera olika branscher och erbjuder dig konsultuppdrag som passar dina behov. Som anställd konsult hos Gazella får du ta del av våra nätverkande och roliga event samt att du erbjuds friskvårdsbidrag och pension. Gazella vill vara din långsiktiga partner genom karriären. Hos oss kan du lita på omtanke för din trivsel, uppföljning och utveckling.

Ansökan

Har vi fångat ditt intresse? Ansök genom att registrera ditt CV för denna tjänst på Gazellas hemsida via ansök-knappen. Har du frågor är du välkommen att kontakta Elsa Toorell (elsa.toorell@gazella.se) som är ansvarig rekryterare för denna tjänst.

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Skicka in ansökan” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta mig:

Elsa Toorell Gazella Interim Accounting