Ekonomiassistent

gazella

Gazella söker just nu en ekonomiassistent till vår kund, som är ett globalt, marknadsledande och välkänt företag som huvudsakligen arbetar med IT-utveckling och håller till i trivsamma och öppna lokaler i centrala Stockholm. I rollen som ekonomiassistent rapporterar du till redovisningschefen på bolaget. Letar du efter ett jobb där du får ta stort ansvar och samtidigt ges utrymme att utveckla det ansvaret? Är du på jakt efter ett jobb där du får arbeta med ekonomiska och finansiella frågor? Då kan detta vara rätt utmaning för dig!

Denna tjänst är ett konsultuppdrag på 1 år, med chans till förlängning? Vill du vara med på vår kunds fortsatta resa? Välkommen med din ansökan!

Din utmaning

Rollen som ekonomiassistent är både rolig och stundtals utmanande. Dina arbetsuppgifter kommer att vara:

  • Granska och verifiera företagets inkommande och utgående transaktioner.
  • Stötta medarbetare med övriga ekonomiuppgifter.
  • Ansvara för kontroll, insamling och bokföring av företagskostnader.
  • Ankomstregistrera och boka leverantörsfakturor mot inköpsordrar.
  • Begära in försenade betalningar och göra kundfordringar.
  • Skapa tydliga system för hantering av kunduppgifter, transaktioner, leverantörsfakturor och påminnelser.

Är du rätt för rollen som ekonomiassistent?

Till denna roll söker vi dig som har en högskoleutbildning inom ekonomi och erfarenhet av arbete som ekonomiassistent, där du arbetat med bokföring, fakturering, kundreskontra, leverantörsreskontra och balansavstämningar.

Vi söker framför allt dig som är engagerad och nyfiken i din yrkesroll. För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du känner ett stort engagemang för ditt arbete och att du har ett flexibelt förhållningssätt. Det är också viktigt att du utför ditt arbete med stor noggrannhet och att du har en prestigelös inställning till ditt arbete. Dessutom har du en förmåga att identifiera problem och hittar lösningar. Tidigare erfarenhet av SAP är meriterande men inte ett krav.

Intresserad?

Vi arbetar löpande med urval och kommer att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Vid intresse, skicka därför in din ansökan redan idag! I det här uppdraget kommer du att bli anställd av Gazella och arbeta som konsult hos vår kund. Har du frågor är du välkommen att kontakta Sofia Lundgren (sofia.lundgren@gazella.se) som är ansvarig rekryterare för denna tjänst.

Gazella arbetar ständigt med en rad spännande bolag, i flera olika branscher. Är du intresserad av jobb inom ekonomi, men inte av just denna tjänst? Registrera ditt CV (https://www.gazella.se/gor-karriar/registrera-cv/) hos oss för att öka dina chanser till nya jobbmöjligheter. Vi ser fram emot din ansökan!

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Skicka in ansökan” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta mig: