Redovisningsekonom med systemintresse till Concejo

Gazella rekryterar nu en redovisningsekonom till Concejo AB (publ), ett stabilt blandat investmentbolag i Nacka. Som redovisningsekonom på Concejo kommer du få möjlighet att arbeta i ett mindre prestigelöst team där du arbetar tätt ihop med CFO och Koncernredovisningschef samt med den övriga ekonomifunktionen. Rollen som redovisningsekonom är en ny utökning av teamet, där du ges möjligheten att inte bara hantera löpande redovisning utan får även vara med och driva fram digitalisering och effektivisering av ekonomiprocesser.  

Vill du arbeta i en noterad miljö där det ges breda utvecklingsmöjligheter samt arbeta nära kunniga och engagerade kollegor? Då är det här jobbet för dig!  

 

Vad erbjuder Concejo dig? 

Som redovisningsekonom på Concejo blir du en viktig nyckelspelare i en familjär organisation. Du kommer få möjlighet att arbeta nära kunniga kollegor och vara med att bidra till Concejos tillväxtsresa framåt. Du erbjuds inte minst – ett varmt och hängivet team. Kontoret är beläget i ljusa och inspirerande lokaler i Finnboda, Nacka, där du även erbjuds ett eget kontorsrum.  

Din utmaning

I rollen som Redovisningsekonom kommer dina arbetsuppgifter bland annat innefatta: 

 

  • Löpande redovisning  
  • Resultat – och kostnadsuppföljningar (för flertalet koncernbolag) 
  • Delaktig i kvartals- och årsbokslut  
  • Årsredovisningar för flertalet koncernbolag 
  • Delaktig i koncernrapportering samt assistera vid upprättande av kvartalsrapporter för koncernen 
  • Delaktig vid olika systemimplementationer 
  • Bidra till att utveckla och digitalisera ekonomiprocesserna 

Erfarenhet  

För att trivas i denna roll tror vi att du har några års erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete enligt K2/K3.  

Det är meriterande om du har kunskaper inom systemen Visma och Unit4, samt om du har tidigare erfarenhet av att arbeta i en stor koncern. Det är även fördelaktigt om du har grundläggande kunskap enligt IFRS. 

 

Personliga egenskaper 

För att lyckas i den här rollen är du en flexibel, nyfiken och lösningsorienterad person med en god förmåga att prioritera ditt arbete i en föränderlig miljö. Vi söker dig som tar egna initiativ, är prestigelös och alltid arbetar för teamets och bolagets bästa. Du är van att arbeta mot tighta deadlines och hålla en hög kvalité i ditt arbete. 

 

Om Concejo AB (publ) 

Concejo AB (publ) är ett börsnoterat blandat investmentbolag med målsättningen att skapa långsiktiga värden genom att investera i och utveckla verksamheter med entreprenörskap som grund. Verksamheten består av två rörelsedrivande affärsområden och en investeringsverksamhet. Affärsområde Concejo Industrier samlar företagets verksamheter som utvecklar produkter och system för säkerhet inom energisektorn samt marinmarknaden.

Affärsområde SBF Fonder erbjuder privatperson och institutionella investerare alternativa investeringar genom fonder som äger och förvaltar hyresbostäder i Sverige. Affärsområde Concejo Ventures utgörs av Concejos investeringsverksamhet och består av noterade och onoterade tillväxtbolag inom, framför allt, digital säkerhet, disruptiv innovation och grön omställning.
Concejos B-aktie är noterad på Small Cap, Nasdaq Stockholm, under kortnamn CNCJO B.
www.concejo.se 

 

Ansökan 

Ansökningar hanteras löpande, passar du in på ovanstående profil? Ansök redan idag via ansök-knappen! I den här rekryteringen samarbetar Concejo med Gazella som partner. Har du frågor är du välkommen att kontakta Louise Westin (louise.westin@gazella.se) som är ansvarig rekryterare för denna tjänst. 

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Skicka in ansökan” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta mig:

Louise Westin, Senior Consultant, Gazella