Gazella Business Support

 

Gazella Business Support, GBS, erbjuder personal inom Administration, Office, Inköp och Support genom en snabb, enkel och kvalitetssäkrad process.

 

Vår beprövade och kvalitetssäkrade process ger bästa möjliga leverans.

Gazella Business Support, GBS, erbjuder dig som kund en snabb, enkel och kvalitetssäkrad process för rekrytering och interimslösningar inom Administration, Office, Inköp och Support.

Genom proaktiva intervjuer kan Gazella Business Support säkerställa sin kapacitet för att snabbt leverera kompententa och kvalitetssäkrade kandidater. Redan inom 48h.

GBS är det självklara valet vid rekrytering till verksamhetsstödjande tjänster.

Vårt utökande av Gazellakoncernens erbjudande innebär att du som kund enkelt och smidigt kan köpa närliggande tjänster från samma leverantör. Med ett specialiserat rekryteringsteam säkerställs samma kvalitativa och effektiva leverans som kännetecknar Gazella.

Vi finns i Stockholm med omnejd och erbjuder både konsulttjänster och renodlade rekryteringar. Visionen är att bli det självklara valet av leverantör inom vårt specialistområde. Att erbjuda de snabbaste processerna på marknaden genom att ha innovativ personal och smarta digitala verktyg.

GBS är den moderna rekryteringspartnern som alltid levererar. Som utökning av Gazellakoncernen erbjuds nu en problemfri lösning inom Administration, Office, Inköp och Support.

Har du frågor om Gazella Business Support? Tveka inte att kontakta oss:

Några av våra klientbolag

Vi samarbetar med väletablerade och internationella klienter inom olika branscher.