Redovisningsansvarig till Digpro AB

Gazella rekryterar nu en Redovisningsansvarig till Digpro, ett marknadsledande programvaruföretag inom el- och fibernät! I rollen som Redovisningsansvarig ansvarar du för redovisningen, bokföringen och rapporteringen i Digpros svenska bolag. Detta är en tjänst för dig som trivs samt är trygg i det operativa och har god förståelse för ekonomifunktionens processer, rutiner och flöden.
Du
samarbetar tight med en strategisk CFO och får vara med och bidra kontinuerligt i förbättringsarbete kring rutiner och processer.   

Låter detta intressant? Vi kommer att intervjua kandidater löpande till denna tjänst och ber dig därför vid intresse för rollen att skicka in ditt CV redan i dag! 

 

Vad erbjuder Digpro dig?  

Digpro är framgångsrika på marknaden och har en lång historik av sund tillväxt och god lönsamhet! Digpro erbjuder en trygg arbetsmiljö där man tillsammans med sina kunder bidrar till energiomställningen för att förbättra miljön för kommande generationer!

Kontoret är beläget i fina och moderna lokaler på Kungsholmen i Stockholm och har en hybrid arbetsmiljöpolicy med möjlighet att varva hem- och kontorsarbete. Digpro har en härlig företagskultur med events, konferenser och naturligtvis ”Swedish fika”. 

Din utmaning

I rollen som Redovisningsansvarig kommer dina arbetsuppgifter bland annat innefatta: 

  • Ansvar för den löpande redovisningen samt självständigt upprätta månads- och årsbokslut.  
  • Moms- & skatteredovisning samt deklarationer 
  • Inslag av koncernredovisning 
  • Löpande kontakt med revisorer 
  • Kontinuerligt förbättringsarbete inom finansiell rapportering och redovisning, inklusive internkontroll, riskhantering, ekonomihandbok, rutiner och processer 
  • Möjlighet att vara delaktig i ESG – arbete 

Erfarenhet 

För att trivas i denna roll tror vi att du har minst 5 – 10 års erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete, meriterande inom mjukvaruföretag och konsultverksamhet. Du är självständig och trygg i din kompetens inom redovisningsarbetet, bokföring enligt K3 samt andra operativa frågor inom ekonomifunktionen. Bolaget arbetar idag i Visma.net. 

 

Personliga egenskaper 

För att lyckas i den här rollen är du en person som är trygg i din redovisningskunskap, är prestigelös och strukturerad. Vidare är du en analytisk person som har förmågan att se helheten likväl som detaljer. Du är engagerad, nyfiken och lösningsorienterad samt angelägen om att hålla en hög kvalité i ditt arbete! Du behärskar svenska så väl som engelska i tal och skrift. 

 

Om Digpro 

Tänd en lampa och troligen finns då en av Digpros lösningar någonstans bakom det nät som levererar el till dig. Våra produkter stödjer olika allmännyttiga tjänster men för dig som konsument är våra lösningar osynliga. Det vi gör är dock avgörande för effektiv planering och underhåll av de stora nätverk som vi alla är beroende av varje dag. Digpro är idag ett marknadsledande programvaruföretag inom områdena el- och fibernät. Vi verkar även inom områdena gas, VA och fjärrvärme. Digpros målbild att göra det möjligt för nätägare att ta full kontroll över sina nät. Digpro grundades 1989 och har en lång historik av god lönsamhet och tillväxt, och idag utgör majoriteten av intäkterna stabila abonnemangsintäkter (SaaS-intäkter). 

 

Ansökan 

Ansökningar hanteras löpande, passar du in på ovanstående profil? Ansök redan idag via ansök-knappen! I den här rekryteringen samarbetar Digpro med Gazella som partner. Har du frågor är du välkommen att kontakta Louise Westin (louise.westin@gazella.se) som är ansvarig rekryterare 

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Skicka in ansökan” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta mig:

Louise Westin, Senior Consultant, Gazella