Bolagsekonom till Savills

Gazella rekryterar nu en Bolagsekonom till Savills. Savills är en av världens ledande fastighetsrådgivare med över 40 000 anställda och över 700 kontor i 70 länder runt om i världen. För den här tjänsten söker vi dig som är en erfaren bolagsekonom och vill ta nästa steg in i ett spännande bolag där du har möjlighet att växa inom ditt yrkesliv.

I den här rollen arbetar du självständigt med redovisningen för samtliga av kundens fastighetsbolag innefattande bland annat månads- och årsbokslut, moms, skatter, deklarationer och årsredovisningar.
Kontoret är beläget centralt i Stockholm och du rapporterar till Head of Client Accounting. 
 

 

Vi intervjuar kandidater löpande för denna tjänst så om du är intresserad av rollen – skicka in ditt CV redan idag! 

Din utmaning

I rollen som Bolagsekonom hos Savills kommer dina arbetsuppgifter vara:
 

  • Övergripande redovisningsansvar för samtliga av kundens fastighetsbolag. 
  • Månads- och årsbokslut. 
  • Ansvara för den ekonomiska redovisningen vid köp och försäljningar av fastigheter. 
  • Ansvarig för moms, skatter, deklarationer och årsredovisningar. 
  • Kassaflödesprognos och planering av likviditet. 
  • Löpande redovisning, avstämningar och periodiseringar. 
  • Kommunikation med revisorer och Skatteverket. 
  • Regelbunden kommunikation och stöd till teamet i redovisningstekniska frågor. 

Erfarenhet  

Vi söker dig som har examen i ekonomi från universitet eller högskola och tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Troligtvis har du tidigare arbetat med bolagsansvar och är van att hantera flera bolag i en koncern. Erfarenhet från fastighetsbranschen och kunskaper i Unit 4 ses som starkt meriterande.
Vidare har du goda kunskaper i Excel och övriga Office-paketet. Vidare är flytande i både svenska och engelska i tal och skrift. 
 

 

Personliga egenskaper 

För att lyckas i denna roll ser vi att du är en person är noggrann, ansvarstagande, lösningsorienterad och serviceinriktad. Du är duktig på att skapa relationer, har lätt för att samarbeta andra samt är strukturerad i ditt arbete.
Då Savills är ett konsultbolag är ibland vändningarna snabba där det krävs ett pragmatiskt och flexibelt förhållningssätt för att trivas 

 

Om Savills 

Savills är en av världens ledande fastighetsrådgivare med över 40 000 anställda och över 700 kontor i 70 länder runt om i världen. I Sverige tillhandahåller Savills bred expertis till både lokala och internationella kunder. Vi erbjuder rådgivning inom fastighetstransaktioner, värdering, analys, uthyrning, hyresgästrådgivning, fastighetsförvaltning, fastighetsservice samt projekt. Savills är en organisation som präglas av entreprenörsanda.
Det är en platt organisation där det är högt i tak och nära till beslut. Det är en kultur som inbjuder till egna förslag och där du som anställd förväntas ta ett eget ansvar för dina arbetsuppgifter.
 

 

Ansökan

Har vi fångat ditt intresse? Ansök redan idag via ansök-knappen! I den här rekryteringen samarbetar Savills med Gazella. Har du frågor är du välkommen att kontakta Gustav Almén ( gustav.almen@gazella.se ) som är ansvarig rekryterare för denna tjänst. 

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Skicka in ansökan” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta mig:

Gustav Almén Gazella rekrytering