Skip to main content

Interim supply planner finnes

Behöver du en interim supply planner? Vi förstår hur viktigt det är att hitta rätt person för att effektivisera din leveranskedja och optimera lagerhanteringen.

Stort nätverk av supply planners

Många supply planners väljer att vara en del av vårt omfattande nätverk av ekonomer. Genom att välja en supply planner från vårt nätverk kan du känna dig trygg med att ditt företag får tillgång till toppkompetens inom områden som lagerplanering, prognostisering och demand planning. Samtidigt har vi respekt för att du behöver en person som inte bara har teknisk expertis, utan också passar in i din företagskultur och de arbetsmetoder teamet använder. Du som är ute efter en interimslösning har förstås också behov av att processen går extra fort.

Resultatinriktad process

Våra interimslösningar skräddarsys för att möta dina unika behov. Vi genomför detaljerade behovsanalyser och använder noga utformade metoder för att säkerställa att de bästa kandidaterna presenteras för dig, på så kort tid som möjligt. Vårt mål är att göra processen så smidig och effektiv som möjligt. Vi har förståelse för att din verksamhet behöver rulla på i övergångsperioder och under förändringsprocesser.

Varför välja oss för rekrytering av supply planner?

  • Slipp slösa tid och resurser på att hitta rätt interima supply planner.
  • Vårt team har praktisk erfarenhet av supply chain och logistiksektorn.
  • Engagerad rådgivning under hela interimsperioden.
  • Både juniora och seniora supply planners väljer att vara med i vårt nätverk.
  • Snabb ersättning med ny kandidat utan extra kostnad om behov uppstår.
  • Flexibla kring förändrade förutsättningar.

Snabb tillsättning av interim supply planner

I en tid där en effektiv leveranskedja och smart lageroptimering är avgörande, är valet av rätt supply planner viktigare än någonsin. Vi är här för att hjälpa dig att hitta den perfekta kandidaten som kan bidra till ditt företags framgång i kritiska perioder.

Gustav Krieger Gazella

Är du redo att förbättra ditt företags supply chain med en kvalificerad interim supply planner?

Gustav Krieger
gustav.krieger@gazella.se
076 176 01 05

Ledande företag väljer Gazella