Skip to main content

Rekrytera din nästa Demand Planner med oss

Behöver du rekrytera en demand planner? Vi hjälper dig att hitta den rätta kandidaten som utöver att kliva in och effektivisera din lagerhållning och prognostisering också blir en långsiktig tillgång för ditt team. Vårt mål är att sömlöst integrera nya talanger i din verksamhet. Målet är ett långvarigt samarbete och kontinuerlig utveckling.

Stort nätverk av demand planners

Våra demand planners är noggrant utvalda för deras djupa förståelse och expertis inom lagerföring och prognostisering. Deras förmåga att analysera marknadstrender och anpassa strategier efter företagets unika behov gör dem till ovärderliga medlemmar i ditt team, nu och i framtiden.

Effektiv rekryteringsprocess

Vi förstår vikten av att hitta rätt person. Därför har vi utvecklat en effektiv rekryteringsprocess som säkerställer att vi matchar ditt företag med den mest lämpade kandidaten. Genom att ta oss tid att förstå dina specifika behov och mål kan vi presentera dig för kandidater som verkligen passar in i din företagskultur och bidrar till din verksamhets framgångar.

Varför välja oss för din rekrytering?

  • Tillgång till ett brett nätverk av kvalificerade demand planning-specialister.
  • En noggrant utformad matchningsprocess som tar hänsyn till både kompetens och företagskultur.
  • Kontinuerlig rådgivning och support genom hela rekryteringsprocessen.
  • Flexibilitet att anpassa rekryteringsprocessen efter dina unika behov.
  • En kvalificerad demand planner kan revolutionera din logistikkedja med nya strategiska insikter och effektivare lagerhantering.

Med rätt orderspecialist kan du se fram emot förbättrad effektivitet internt, höjd kundnöjdhet och starkare försäljningsresultat.

Gustav Krieger Gazella

Är du redo att ta din logistik till nästa nivå med en ny demand planner?

Gustav Krieger
gustav.krieger@gazella.se
076 176 01 05

Ledande företag väljer Gazella