Web Analytiker till expansiva Meds Apotek

Web Analytiker till expansiva Meds Apotek

Gazella söker nu en Web Analytiker till start up-bolaget Meds Apotek. Meds Apotek grundades 2017 och är ett nätapotek utan fysiska butiker. Bolaget säljer receptbelagda och receptfria läkemedel, samt erbjuder ett brett sortiment av artiklar inom hälsa och välmående. Till denna roll söker vi en analytisk och lösningsorienterad person som trivs med en operativ roll i en ung, utvecklingsbenägen och försäljningsorienterad organisation med högt tempo. Du kommer som Web Analytiker att fylla en nyckelroll i bolaget och arbeta verksamhetsnära, nära COO och CFO, samt utarbeta spårning, analys och visualisering av data för att accelerera affären. Vi kommer att intervjua kandidater löpande och ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag.

Din utmaning

  • Tekniskt samla in och bearbeta data i webbanalysverktyg
  • Ta fram mätvärden, kundsegment och indikatorer som driver försäljning och konvertering
  • Utarbeta analyser, uppföljningar samt utredningar av adhoc-karaktär i nära samarbete med inköp och finansteam
  • Sammanställa och hantera statistik utifrån stora interna och externa datamängder
  • Skapa presentationsmaterial, exempelvis beslutsunderlag till ledningsgruppen

Erfarenhet

Vi söker dig med relevant akademisk examen, samt minst 2 års erfarenhet från arbete med digital analys, där du dagligen analyserar webbstatistik och sätter upp spårning. Tidigare erfarenhet från e-handel och FMCG är meriterande. Du har sedan tidigare hanterat större datamängder samt är en avancerad användare av både Excel och PowerPoint. Du har sedan tidigare erfarenhet av Google Analytics samt goda kunskaper i svenska och engelska.

Personliga egenskaper

Som person är du analytisk och lösningsorienterad. I rollen som Web Analytiker agerar du stöd och bollplank till säljorganisationen och behöver vara samarbetsinriktad och ha en pedagogisk förmåga. För att trivas i rollen bör du ha en prestigelös och serviceinriktad personlighet, då organisationen ställer krav på förståelse för affären och snabb återkoppling. Du är kommunikativ, kan presentera ditt arbete och trivs med kontaktytor inom företaget.

Meds Apotek

MEDS säljer receptbelagda och receptfria läkemedel med tillstånd från Läkemedelsverket online – både till dig själv, din familj och ditt djur. Vi har även ett stort sortiment inom hälsa och skönhet, allt för ditt välmående. MEDS har ingen fysisk butik utan strävar istället efter att så snabbt som möjligt leverera direkt till dig. Smidigt, säkert och fraktfritt – ibland tar det inte längre än en timme. Du slipper helt enkelt att gå till apoteket själv! MEDS grundades 2017 och vi som driver företaget har lång erfarenhet inom apoteksbranschen och e-handeln. Vi ger dig de råd och den hjälp du behöver – precis som ett vanligt apotek – men att du slipper gå dit.

Gazella

Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, finans och risk & compliance. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt.

Ansökan

Är det dig vi söker? Ansök via knappen nedan! Ansvarig kontaktperson är Hugo Bergström.

#LI-DNI

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Ladda upp CV och sök tjänsten” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta mig: