Technology Controller till internationell koncern

gazella

Gazella rekryterar nu en Technology Controller till ett globalt bolag inom flygindustrin med placering i Stockholm Norrort. Till denna roll söker vi dig som arbetat i liknande roller tidigare, alternativt har några års erfarenhet av redovisnings och vill gå mot controlling hållet. Du kommer agera som ”spindeln i nätet” och ha mycket kontakt med den tekniska avdelningen såväl som med övriga ekonomiteamet.  Ekonomiavdelningen består av fem personer och i denna tjänst kommer du rapportera till ekonomichefen. Bolagskulturen är varm, inkluderande och genomsyras av sunda värderingar. Du har möjlighet att arbeta hemifrån några dagar i veckan och du ges stort förtroende att ta eget ansvar.

Vi intervjuar kandidater löpande för denna tjänst så om du är intresserad av rollen – skicka in ditt CV redan idag!

Din utmaning

I rollen som Technology Controller kommer dina arbetsuppgifter vara:

  • Investeringskalkyler, budgetarbete, ekonomisk uppföljning och rapportering med ansvar för både Sverige och Finland.
  • Ansvara för alla anläggningstillgångar och avskrivningar. Lagerredovisning och avstämning. Balansräkningsavstämningar och periodiseringar av underhållskostnader.
  • Rapportering av KPI:er till huvudkontoret i Storbritannien.
  • Ansvarig för underhållsbudgetarna för Sverige och Finland samt sköta periodiseringar av underhållskostnader.
  • Ansvar för anläggningstillgångar och avskrivningar och även för lagerredovisning och avstämningar.

Erfarenhet

Till denna roll söker vi dig som har en akademisk examen inom ekonomi, med minst tre års erfarenhet från en controller- eller redovisningsroll. Du har goda kunskaper i Excel och ett intresse för det digitala. Därutöver har du flytande kunskaper i såväl svenska som engelska, både skriftligt och muntligt samt innehar god systemvana.

Personliga egenskaper

För att passa i den här rollen ser vi att du är strukturerad, välorganiserad, analytisk och har integritet i allt du gör. Du har en god social förmåga och kan kommunicera med olika personer i organisationen. Du är en lagspelare som gärna är generös med din kunskap.

Ansökan

Ansökningar hanteras löpande, passar du in på ovanstående profil? Ansök redan idag via ansök-knappen! Har du frågor är du välkommen att kontakta Pauline Mann (pauline.mann@gazella.se) som är ansvarig rekryterare för denna tjänst.

Gazella arbetar ständigt med en rad spännande bolag, i flera olika branscher. Är du ekonom eller ledare? Skicka in ditt CV för att öka dina chanser till nya jobbmöjligheter!

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Skicka in ansökan” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta mig:

pama