Teamorienterad Rekryterare till Gazella – ett av marknadens snabbast växande bolag

Teamorienterad Rekryterare till Gazella – ett av marknadens snabbast växande bolag

Gazella fortsätter att växa och söker nu en teamorienterad Rekryteringskonsult. Du kommer att inneha självständigt ansvar för processer och arbeta brett med fokus på att ge kandidater som kunder den bästa upplevelsen av rekryteringsprocessen. Vi söker dig som är driven, trivs i en fartfylld miljö och är en lagspelare med stort hjärta som sätter laget före jaget. I rollen ansvarar du för dina rekryteringsprocesser och du har såväl kund- som kandidatkontakt och arbetar brett med search, intervjuer, kvalitetssäkring och rådgivning. Du kommer att arbeta inom våra affärsområden accounting och/eller controlling med såväl juniora som seniora positioner inom ekonomifunktionen. Utöver det dagliga kommer det finnas utrymme till sidoprojekt där vi ständigt arbetar med att utveckla och förbättra våra arbetssätt och metoder.

Vad Gazella erbjuder dig

Gazella startades 2014 och har sedan dess haft en stark tillväxt. Under 2019 blev vi utnämnda Gasellföretag av Dagens Industri och blev även Superföretag av Veckans Affärer. Kulturen präglas av stark laganda där vi tillsammans tar oss till målen, aktivt arbetar för utveckling och ett proaktivt arbetssätt, samt sprider energi till varandra. I utbyte mot ditt driv och din ambition erbjuder Gazella en lärorik, utvecklande och spännande miljö i kombination med kompetenta och engagerade kollegor. Vi strävar ständigt efter att utveckla företaget och att ligga i framkant när det gäller digitalisering, marknadsföring och kommunikation. Vi varvar hårt arbete med glädje och försöker göra många teamaktiviteter, så som träningspass och After Work. Är du nyfiken på vilka vi är, kika gärna in på vår Instagram.

Din utmaning

  • Operativt driva ett antal rekryteringsprocesser genom search, genomförande av intervjuer, kontakt med kunder och kandidater samt rådgivning i processens alla delar.
  • Arbeta med vårt kandidatnätverk med vårt kandidatnätverk genom att kartlägga och bygga ett nätverk av ekonomer i proaktivt syfte samt säkerställa en god kund- och kandidatupplevelse.
  • Tillsammans med andra kollegor, representera Gazella vid externa möten och event.
  • Säkerställa snabbhet och kvalitet genom att samarbeta med kollegor i ditt team samt arbeta med målstyrning och KPI:er.
  • Vara delaktig i vidareutvecklingen av våra processer och andra projekt.

Erfarenhet

Vi söker dig som har ett antal års arbetslivserfarenhet efter studierna. Antingen har du arbetat med rekrytering i 2-5 år, eller kanske även arbetat som ekonom men känner att du vill vidare till en mer social, nätverkande och affärsnära roll. Du har i tidigare roller fått ta eget ansvar, arbetat mot deadlines samt hållit ett högt tempo. Du kommer ha stort fokus på nätverkande och kommunikation, så har du tidigare erfarenhet av relationsorienterade roller är det positivt. Du kommer ha både fysiska möten samt ta dialoger på mail och telefon, vilket sätter krav på goda språkkunskaper i både svenska och engelska.

Personliga egenskaper

Som person är du strukturerad och har kvalitet i fokus. Dessutom är du en kommunikativ och målinriktad lagspelare som ser till att saker blir gjorda. Du besitter förmågan att se nya möjligheter i affärsflödet och motiveras av resultat, glädje och av att se andra växa. I ditt arbete samarbetar du väl med såväl seniora som juniora medarbetare. På Gazella så arbetar vi tillsammans som ett lag och därför lägger vi stor vikt vid att du trivs bra i ett sådant klimat.

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Ladda upp CV och sök tjänsten” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta mig: