Teamleader till Gazella

Teamleader till Gazella

Vi söker nu efter en Teamleader till Gazellas serviceteam. Avdelningens arbete syftar till att hålla en löpande dialog med Gazellas konsulter och kandidater och teamet består idag av sju Recruitment Assistants som jobbar vid sidan av studierna. Som Teamleader blir din huvuduppgift att framgångsrikt stödja och coacha dina juniora medarbetare. Du kommer få möjlighet till att utveckla avdelningen genom att identifiera, implementera och effektivisera nya arbetssätt, i ett företag med stark tillväxt och modernt tänk.

Som Teamleader tar du eget ansvar för interna rekryteringsprocesser till ditt team. Du kommer få utrymme för att arbeta självständigt i projekt, där du bistår och hjälper Gazellas VD, som du även rapporterar till. Vi söker därför en analytisk och social person med stort engagemang för affärsutveckling. Det krävs att du är bra på att kommunicera då du kommer vara säljstödande och arbeta nära företagets säljavdelning.

Din utmaning

 • Operativt leda Gazellas serviceteam, där du ansvarar för att bygga ett sammansvetsat och välfungerade team, med fokus på god kommunikation och effektivitet.
 • Vara en initiativtagare som ansvarar för att sätta upp mål och KPI:er för teamets anställda.
 • Arbeta målinriktat mot uppsatta mål, där du genom uppföljning av prestation utvecklar och motiverar dina medarbetare till att nå bästa möjliga resultat.
 • Ansvara för schemaläggning och bemanning av avdelningen då våra Recruitment Assistants jobbar vid sidan av studier.
 • Identifiera, analysera och implementera nya utvecklingsmöjligheter.
 • Vara delaktig i utvecklingen av bolagets processer för leverans av kandidater, samt vara med och utveckla Gazellas egna search- och projektverktyg, med tillhörande kandidatbank.
 • Att prospektera, identifiera och analysera kunder tillsammans med säljavdelning.

Erfarenhet

Vi söker dig som har erfarenhet av att ha arbetet i kundnära miljöer, inom exempelvis kundservice eller support. Du är proaktiv och sannolikt har du erfarenhet av att leda och styra grupper i en roll som exempelvis gruppchef eller teamleader. Du har tidigare innehaft en tjänst med ansvar, arbetat mot deadlines, samt att du är van vid högt tempo. Du ska vara kommunikativ, ha goda kunskaper inom Microsoft Office (främst Excel) samt ett intresse och strävan efter att utveckla och digitalisera arbetsprocesser och flöden.

Personliga egenskaper

 • Du trivs i en fartfylld miljö och är en lagspelare med ett stort hjärta.
  Ambitiös och engagerad.
 • Kommunikativ.
 • Affärsdriven med god initiativförmåga.
 • Hög arbetsmoral.

Gazella

Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, finans och risk & compliance. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt.

Ända sedan starten 2014 har Gazella fortsätt växa och står nu inför en väldigt spännande digitaliseringsresa rakt in i nätverkssamhället och den moderna B2B-försäljningen. Sammansättningen av personer på Gazella gör arbetsplatsen till en stimulerande, positiv och utvecklande miljö. Kontoret är beläget i kontorshuset GT30, på Grev Turegatan 30 i centrala Stockholm. Under året ordnas en rad olika teamaktiviteter, såsom sportaktiviteter, restaurangbesök, AWs och resor.

Ansökan

Är det dig vi söker? Ansök via knappen nedan! Intervjuer för tjänsten kommer att påbörjas inom kort så vi rekommenderar dig att skicka in ditt CV redan idag. Ansvarig kontaktperson är Markus Krieger.

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Ladda upp CV och sök tjänsten” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta mig: