Supply Planning Manager

Gazella Business Support rekrytering interim supply chain inköp

Just nu rekryterar Gazella Business Support en Supply Planning Manager till vårt kundbolag som är ett tillverkande bolag inom detaljhandeln. Vill du vara med på en spännande tillväxtresa och jobba i en roll med stort inflytande? Då är det här rätt roll för dig. Bolaget är ledande inom Europa och söker dig som vill vara med och driva bolaget vidare till nästa nivå! Som Supply Planning Manager förekommer resor i tjänsten men ger även utrymme för att jobba på distans. Detta är en tillsvidaretjänst direkt till kund.

Vi kommer intervjua kandidater löpande så är du intresserad av tjänsten – skicka in ditt CV redan idag!

Din utmaning

Som Supply Planning Manager på detta bolag är dina ansvarsområden:

  • Verkställa leveransplaner för sortiment och skapar långsiktiga volymplaneringar för produktion / inköp.
  • Ägandeskap för utförandet av S&OP-processen.
  • Underhålla lager- och leveransplaneringsdata.
  • Förbereda och underhålla relevanta rapporter relaterade till lager- och leveransplaneringsprocesser.
  • Kontinuerligt förbättra processer och system relaterade till leverans- och lagerplanering inom företaget.
  • Upprätthålla hög kommunikationsnivå med nyckelintressenter i företaget när det gäller produkttillgänglighet och flöde.

Erfarenhet

Till denna roll söker vi dig som har tidigare erfarenhet av liknande arbete inom Supply Planning och analys. Antingen har du jobbat ett par år och är redo för att ta ett större ansvar, alternativt är du mer junior och drivs av snabb utveckling och att ställas inför nya utmaningar. Framför allt har du ett sinne för analys och att se till ett helhetsperspektiv. Vi ser att du har goda kunskaper i Excel och ett plus om du tidigare jobbat i SAP. Du kommunicerar väl på såväl svenska som engelska.

Personliga egenskaper

Som person tror vi att du är analytisk och kommunikativ och trivs i en roll med problemlösning i fokus. Du gillar att jobba med parallella arbetsuppgifter på ett strukturerat sätt samt har en god förmåga att jobba mot uppsatta deadlines. Vi tror att du trivs i ett familjärt bolag och har en god teamkänsla men att du samtidigt är självständig och kan driva dina egna initiativ framåt.

Ansökan

Har vi fångat ditt intresse? Registrera ditt CV via ansök-knappen! Har du frågor är du välkommen att kontakta Moa Kalström som är ansvarig rekryterare för denna tjänst, moa.kalstrom@gazella.se

Gazella Business Support arbetar ständigt med en rad spännande bolag, i flera olika branscher. Jobbar du inom Supply Chain? Skicka in ditt CV för att öka dina chanser till nya jobbmöjligheter!

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Skicka in ansökan” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta mig:

Moa-Kalström-Gazella-Business-Support