Supply Planner

Gazella Business Support rekrytering interim supply chain inköp

Nu rekryterar Gazella Business Support en driven och ambitiös Supply Planner till ett spännande bolag lokaliserat i norra Stockholm. Vi hjälper nu vår kund inom industribranschen som behöver stärka upp bolaget med dig som är duktig på det operativa och samtidigt se förbättringar i flödesprocesser. Vi söker dig som har 1-2 års relevant erfarenhet inom supply planning / inköp och är kommunikativ, prestigelös och kan arbeta lugnt och metodiskt i snabbrörliga miljöer. Här får du chansen att vara en del av bolagets nya omställning och bidra till framtida processer.

Kan det vara dig vi söker? För denna tjänst kommer vi att intervjua kandidater löpande och ber dig därför skicka in ditt CV redan idag!

Din utmaning

I rollen som Supply Planner kommer dina arbetsuppgifter vara:

  • Daglig hantering av inköpsorder och MRP data i affärssystemet.
  • Ansvara för att skapa en kvalitativ leveransprocess genom prognos- och lagerstyrning inom ditt kategoriområde.
  • Genomföra reklamationshantering och uppföljning.
  • Underhålla lager- och leveransplaneringsdata med fokus på effektivisering av kostnader.
  • Upprätthålla kvalitativ kommunikation med interna och externa intressenter.
  • Arbeta med projekt och bidra till bolagets gemensamma förbättringsprocesser.

Erfarenhet

För denna roll är personlig lämplighet en viktig del, men vi ser även att du har 1-2 års relevant erfarenhet inom supply planning / inköp. Flytande svenska och engelska i tal och skrift, samt erfarenhet av SAP är ett krav. Meriterande är om du har erfarenhet av industribranschen. Du trivs att arbeta i flexibelt i en roll som är administrativ med inslag av att se långsiktiga förbättringar.

Personliga egenskaper

Vi letar efter dig som är kommunikativ, prestigelös och kan arbeta lugnt och metodiskt i snabbrörliga miljöer. Vi ser gärna att du är strukturerad, lösningsorienterad och kan anpassa dig till nya arbetssätt. Vidare tror vi att du trivs med att arbeta självständigt med dina ansvarsområden. Företaget värderar samarbete, diversifiering och hållbara arbetsförhållanden för alla inkluderade vilket vi gärna ser att du känner igen dig i.

Ansökan

Har vi fångat ditt intresse? Ansök via knappen nedan! Har du frågor är du välkommen att kontakta Elsa Dahlgren som är ansvarig rekryterare för denna tjänst, elsa.dahlgren@gazella.se.

Gazella Business Support arbetar ständigt med en rad spännande bolag, i flera olika branscher.
Skicka in ditt CV för att öka dina chanser till nya jobbmöjligheter!

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Skicka in ansökan” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta mig:

Elsa Dahlgren Gazella