Supply-Chain Coordinator inom retail

gazella

Vi söker nu dig som är redo för en ny utmaning som Supply-Chain Coordinator till ett spännande bolag inom retail. Tjänsten förväntas starta omgående och är ett konsultuppdrag på sex till tolv månader med goda möjligheter till överrekrytering efter uppdragets slut. Vi söker dig som trivs i ett globalt bolag där du har kontakt med kollegor världen över. För att lyckas i rollen tror vi att du har minst 2-3 års erfarenhet från en koordinerande roll inom supply-chain och är kommunikativ, lösningsorienterad och älskar struktur i ditt arbete.

Kan det vara dig vi söker? Vi kommer att intervjua kandidater löpande för denna tjänst, så vid intresse – skicka in ditt CV redan idag!

Din utmaning

I rollen som Supply Chain Coordinator kommer dina arbetsuppgifter vara:

  • Planera utgående leveranser
  • Göra säker transportdokumentation för månatlig rapportering
  • Uppföljning av inkommande containrar
  • Följa upp logistikpartners veckoprestationer och nyckeltal, och identifiera förbättringsmöjligheter.
  • Vara nyckelpersonen i dialogen och informationsflödet mellan logistikleverantörer och interna kundinriktade team.

Erfarenhet

Till denna tjänst söker vi dig som har minst 2-3 års erfarenhet från en koordinerande roll inom supply-chain. Om du även har en akademisk utbildning inom ekonomi eller logistik, är det starkt meriterande. Då du kommer att jobba i en internationell miljö, är det även nödvändigt att du kan kommunicera flytande på framför allt engelska men även på svenska, såväl skriftligt som muntligt.

Personliga egenskaper

För att lyckas i denna roll ser vi att du drivs av utmaningar och ser lösningar på problem som dyker upp i arbetet. Utöver detta trivs du i en koordinerande roll med många kontaktytor. Du är positiv, jobbar proaktivt, är nyfiken och självgående i din roll.

Vad Gazella Business Support erbjuder dig

Bli en del av Gazella Business Supports konsultnätverk! Vi är övertygade om att konsultuppdrag skapar möjlighet att snabbt samla på sig mycket erfarenhet från olika branscher, testa olika företagsformat och möta olika organisationsstrukturer och kulturer. Vi arbetar ständigt med en rad spännande bolag i flera olika branscher och erbjuder dig konsultuppdrag som passar dina behov. Som anställd konsult hos Gazella Business Support får du ta del av våra nätverkande och roliga event och du erbjuds friskvårdsbidrag och pension. Gazella Business Support vill vara din långsiktiga partner genom karriären. Hos oss kan du lita på omtanke för din trivsel, uppföljning och utveckling.

Ansökan

Har vi fångat ditt intresse? Ansök via ansök-knappen! Har du frågor är du välkommen att kontakta Moa Kalström (moa.kalstrom@gazella.se) som är ansvarig rekryterare för denna tjänst.

Gazella Business Support arbetar ständigt med en rad spännande bolag, i flera olika branscher. Söker du jobb inom supply chain med inte just denna tjänst? Skicka in ditt CV för att bli en del av vårt kandidatnätverk och öka dina chanser till nya jobbmöjligheter!

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Skicka in ansökan” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta mig:

Moa-Kalström-Gazella-Business-Support