Spontanansökan Bolagsekonom

gazella

Just nu sitter vi med fler roller än någonsin. Har du tidigare erfarenhet som Bolagsekonom? Då kan det här vara möjligheten för dig. Oavsett om du vill fortsätta specialisera dig inom den här typen av tjänst, få en språngbräda till vidare steg i karriären eller att du bara älskar den här typen av jobb, så är du varmt välkommen att skicka in din ansökan.

Efterfrågan på specifika systemkunskaper har dessutom aldrig varit större. Därför är det väldigt tacksamt om du tydligt kan specificera dina systemerfarenheter i din ansökan.

Din utmaning

I rollen som Bolagsekonom kommer dina arbetsuppgifter exempelvis vara:

  • Hantera löpande redovisning inom dina bolagsansvar.
  • Månads-, kvartals-, årsbokslut och årsredovisningar.
  • Ansvarig för leverantörsreskontra.
  • Ansvarig för kundreskontra.
  • Stora kontaktytor som kräver ett genuint intresse för människor och sociala kontakter.

Vad Gazella erbjuder dig

Bli en del av Gazellas konsultnätverk! Vi är övertygade om att konsultuppdrag skapar möjlighet att snabbt samla på sig mycket erfarenhet från olika branscher, testa olika företagsformat och möta olika organisationsstrukturer och kulturer. Vi arbetar ständigt med en rad spännande bolag i flera olika branscher och erbjuder dig konsultuppdrag som passar dina behov. Genom att gå med i Gazellas nätverk, kommer vi ha möjlighet att kontakta dig gällande intressanta tjänster som matchar din profil. Som anställd konsult hos Gazella får du ta del av våra nätverkande och roliga event och du erbjuds friskvårdsbidrag och pension. Gazella vill vara din långsiktiga partner genom karriären. Hos oss kan du lita på omtanke för din trivsel, uppföljning och utveckling.

Ansökan

Ansökningar hanteras löpande, passar du in på ovanstående profil? Ansök redan idag via ansök-knappen! Har du frågor är du välkommen att kontakta Sofia Täckdal (sofia.tackdal@gazella.se) som är ansvarig rekryterare för denna spontanansökan.

Gazella arbetar ständigt med en rad spännande bolag, i flera olika branscher. Är du intresserad av jobb inom ekonomi, men inte av just denna tjänst? Registrera in ditt CV här för att öka dina chanser till nya jobbmöjligheter!

 

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Skicka in ansökan” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta mig:

Sofia Täckdal Gazella Interim Accounting